Wysłany: Pią 19 Lis, 2010 14:33 zdrowy posiłek każdego dnia
"Szlachetne zdrowie, Nikt się nie dowie, Jako smakujesz, Aż się zepsujesz".
To święte słowa!
Każdy wie, że należy jeść to, co podstawowe i ważne dla naszego organizmu, bo nasze ciało potrzebuje podstawowych składników odżywczych, by mogło być silne i zdrowe.
W naszym odżywianiu WAŻNA JEST JAKOŚĆ, A NIE ILOŚĆ.
Prawda ta jest niby oczywista.
Ale jak to zrobić? Ja znalazłam na to sposób.
Znalazłam ZDROWY, SZYBKI i TANI POSIŁEK.
Warto spróbować!!! :>
Ja polecam robienie sałatek. Wystarczą 2 listki kapusty pekińskiej (trzeba ją poszatkować) do tego tuńczyk, kukurydza, pieprz, ciut soli i jogurt naturalny. Wymieszać i gotowe:)
_________________ w nowym roku osiągnę wszystko co chcę!
Ludzie w dzisiejszych czasach zapominają o podstawach zdrowego trybu zycia. Ciągłe zaganianie i brak czasu powoduja że niemają czas na śniadanie. a teraz na rynku jest taki okres że wszędzie jest pełno świeżych warzyw: pomidory, ogórki, rzodkiewka, cebulka, szczypiorek, a nawet papryka. Np te twarożki hochlanda z grubo krojonymi warzywami - możesz wziąć wszędzie, bo mają wygodne pudełko i dobrą konsystencję. Ja sobie biore do pracy na sniadanie dokupuje tylko bułeczkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum