Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 8848
Wysłany: Sro 02 Sty, 2008 19:05 A MOżE SKAKANKA?
Do mojej skromnej aktywności fizycznej chciałabym dołączyć skakankę, podobno jeat bardzo dobra , wyszczupla nogi, uda , ręce, brzuch a po za tym podczas skakania spala sie trochę kalorii, co wy na to?
czy któraś z was skacze na skakance?-przyjemność z dzieciństwa :-D a dzisiaj niestety przymus
acha , obliczyłam sobie ile kalorii przy mojej wadze tracę skacząc na skakance, i tak
skakanie rekraacyjne 15minut-138kal
skakanie ostre 15minut-178kal
i co wy na to
Ostatnio zmieniony przez becia Sro 02 Sty, 2008 19:10, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Sro 02 Sty, 2008 19:09
a wiesz,że własnie teraz jak sie męczyłam z hula-hop ( nie bardzo wychodzi,ale nie odpuszczam ) teraz ,to wlaśnie o tym myslałam?
ale nie bardzo mam warunki
ale pomysł
Wysłany: Sro 02 Sty, 2008 19:20
hula-hop i skakanka to jak na razie jedyny sporcik , który wykonuję z jakąś tam przyjemnością a nie z musu a i przy muzyce idzie lepiej , może być zwykła żyłka do prania , po za tym chyba można skakać np, 5min, chwilka przerwy i znowu skakanie
dodam jeszcze , ze jak się ociepli to można skakankę brać w teren i skakać nie tylko w miejscu ale i skacząc biegać , a to zawsze przyjemniejsze
Wysłany: Pią 04 Sty, 2008 19:52
no tak tylko,że moja jest jakaś dziwna chyba dla dzieci i nie idzie skakać , chyba sznurek jest zbyt lekki muszę z tym coś zrobić albo jak się wkurzęęęę to zaszaleję i kupię sobie taką exxxtra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum