Wysłany: Czw 10 Sty, 2008 21:20 Cwieczenia na miesnie brzucha
http://www.stylistka.pl/z...zegnaj-brzuszku <------ jak uważacie te ćwiczenia są skuteczne jeśli się pominie 3 i 5? Z gory dziekuje za odp. A i mam nadzieję, ze mozna podawac tu linki, jesli nie to przepraszam i prosze to usunac
bo sa dla mnie troche z traudne. Nie dam rade podniesc nog prostych tak wysoko zeby powstal kad prosty ale cwicze je od paru dni i wydaje mi sie ze są dobre. Moj brzuch jest jakby troche twardszy
nom jak sie rozbudują jeszcze znalazłam fajne w gazecie Shape niewiem co mnie napadło z tymi ćwiczeniami normalnie tak mi się zachciało ruszać jak nigdy
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Sob 12 Sty, 2008 16:55
natali94 napisał/a:
niewiem co mnie napadło z tymi ćwiczeniami normalnie tak mi się zachciało ruszać jak nigdy
to dlatego,że podczas ćwiczeń,wysiłku, do krwi dostaje sie więcej tlenu, organizm dostaje dawkę energii,wydzielają sie jakieś związki,zapomniałam jakie,jesteśmy żywsze,a potem chce się coraz więcej ...
jak latałam co dzień 6 km z samego rana-to cały dzień miałam taki power ,że świat był mój!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum