Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11832
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2011 13:29
anielica_22, nie dubluj tematów ,bo to sprzeczne z regulaminem forum ,założyłaś w tym dziale dwa dotyczące tych samych tabletek ,nie piszemy tez posta pod postem w krótkim odstępie czasu ,proponuję przeczytać regulamin i netykietę forum
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11832
Wysłany: Wto 05 Kwi, 2011 19:23
ok ,każdemu się może zdażyc ,sama rozumiesz ,że porządek byc musi
a co do tabletek ,to sie nie wypowiadam ,nie używałam ,nie używam i nie bedę,ew suplementy jakieś ,przez jaki s czas piłam aqua slim i to wszystko ,to nie doradze
Stosuję suplementy i odżywki w celu zwiększenia efektywności swojej diety. Ponadto jest to świetny sposób na dostarczenie sobie witamin, o których często zapominamy w swojej diecie.
Sama jednak nie jestem ekspertką w tej dziedzinie i mogę odesłać Cię do bloga o dietach:
hormonwzrostu . info . pl/2011/06/20/zacznij-od-diety-cz-3/
Mam nadzieję, że dasz znać za jakiś czas czy stosujesz odżywki/suplementy i jakie są efekty :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum