Wysłany: Pią 28 Paź, 2011 15:08 Czy mogę zastosowac taką dięte ?
Witam. Zaczne od tego, że chcialabym zrzuci z 61 kg na 54. i Chcialam poradzic sie tych, którzy się troche na tym znają. Chce sie ustrzec przed efektem jo-jo, dlatego pytam czy ta dieta ktora chce zastosowac, bedzie odpowiednia? A mianowicie:
studiuje, wychodze na zajecia ok 7 rano, wracam przewaznie kolo 16. Wtedy przewaznie jadlam obiad i do wieczora juz nie bylam w ogole glodna bo zjedzenie o 16 mi wystarczalo, ale ze zawsze sie cos nawinelo to podjadalam. I chcialabym robic cos takiego, że między zajęciami np ok 10 rano zjadlabym sobie jakies jablko przykladowo albo jakis owoc, gdy wrocilabym o 16 zjadlabym obiad, mniej niz zawsze ale by pojesc sobie, i bez kolacji, poniewaz po co mam jesc gdy nie odczuwam glodu ? ewentualnie gdybym byla glodna zjesc jakies jablko, czy mandarynke.. Czy to nie spowolni mojego metabolizmu? Uchronie sie od tego calego jo-jo ? Czy to jednak nie jest odpowiedni pomysl. Mam do zrzucenia no jakies 6 kg, chcialabym schudnac i na tej wadze juz sie utrzymywac mniej wiecej.. Prosze bardzo o wasze rady, bo jak dzisiaj stanelam na wage to normalnie lzy mialam w oczach,..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum