Wysłany: Sob 11 Cze, 2011 12:30 Czy to jest zdrowa dieta.?
Cześć jestem nowa na forum. :) Mam 17 lat, ważę 58 kilo przy 166cm wzrostu... chciałabym schudnąć 7 kg, najlepiej w miesiąc, ponieważ jadę na obóz i chciałabym się pokazać na plaży i nie wstydzić się swojego rozmiaru. Z diety cud zrezygnowałam... ponieważ wierzę, że na wszystko trzeba sobie ciężko zapracować. Wymyśliłam sobie o to taką zdrową dietę.
Śniadanie
grejpfrut lub owsiane płatki a mleku sojowym.
Obiad
Ryż i jakieś warzywa na parze, lub coś innego o podobnej wartości kalorycznej dla urozmaicenia.
Kolacja przed godz.18
Jakiś lekki koktajl z bananów z jogurtem naturalnym, albo jakiś owoc typu gruszka, jabłko.
Ćwiczę dwa razy w tygodniu na ściance wspinaczkowej.
Czy trzymając się takiej prostej diety można schudnąć 7 kg w miesiąc.? Ćwicząc przy tym.?
Koktajl na kolację jak najbardziej, ale myślę że z bananów to nie zabardzo bo banany są tuczącymi owocami. A jabłko sama jem i jak najbardziej polecam. Myślę, że dieta dobra tylko, że na śniadanie to zdecydowanie zjedz płatki owsiane a nie grejpfruta bo śniadanie musi być duże i wysokokaloryczne, bo to jest jedyny posiłek w którym możesz zjeść nawet 300kcal a i tak to wszystko spalisz w ciągu całego dnia. c:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum