Wysłany: Sob 05 Cze, 2010 05:49 [dieta] Problem z wagą
Witam mam problem z wagą ważę 99 kg przy wzroście 163 cm więc to naprawdę dużo chciałabym zrzucić jak najwięcej wcześniej moja waga wahała się w granicach 85-87 kg ale od czasu gdy zaczęłam brać tabletki anty nawet gdy nie jem dużo to tyję.
Chciałabym schudnąć ale bez odstawiania antykoncepcji czy jest taka możliwość ? bardzo mi na tym zależy nie tylko w kwestii wyglądu ale i zdrowia.
Proszę o jak najszybszą poradę jestem w stanie wytrzymać nawet najbardziej rygorystyczne diety chciałam także zapytać o jakieś środki wspomagające (np.tabletki) czy coś w tym stylu.
Witam na forumku
Tutaj znajdziesz napewno wsparcie w dazeniu do celu
jola89 napisał/a:
jakieś środki wspomagające (np.tabletki
Jakby było to proste az tak to kazdy w kraju by był chudy ja wczesniej brałam duzo róznych tabletek. Co tylko nowego usłyszałam to leciałam i kupowałam ale nic nie pomogło.
Nie ma cud tabletek.
Trzeba ograniczyc jedzonko a jesli jestes wytrwała to zastosowac jakas diete
A przede wszystkim duzo duzo cwiczyc
Pic wode niegazowana
jola89 napisał/a:
zaczęłam brać tabletki anty nawet gdy nie jem dużo to tyję.
z tego co mi wiadomo to kiedys tak było ze sie tyło po tabletkach ale teraz jest ich tyle i podobno sa lepsze bo nie wpłyawja na wage Moze poprostu powinnas szukac tu przyczyny i pogadac z ginekologiem o ich zmianie. Moze masz poprostu zle dobrane
Ja oczywiscie trzymam kciuki i pisz jak ci idzie
Tabletki mogą sprawić, że zatrzymuje się woda w organizmie. Musisz zwiększyć ilość wypijanej wody i więcej się ruszać. dieta 1000kcal to za mało. W ten sposób spowolnisz jedynie swój metabolizm. Zacznij od 1200kcal. No i wprowadź regularne treningi. Na początku możesz schudnąć dużo - staraj się jednak chudnąć max 2kg na tydzień. Tylko wtedy nie będzie efektu jojo.
_________________ w nowym roku osiągnę wszystko co chcę!
Tabletki to syf po co się truć jeśli jesteś w stanie poświęcić się naprawdę dla diety to zacznij ćwiczyć i zastosuj jakąś-no po prostu zdrowe żywienie. Ćwiczenia najwięcej dają ciężko się zmotywować ale przy wytrwałości zauważysz szybkie rezultaty;) Nie wiem co dasz rade wykonać ale drobne bieganie może basen na początek ćwiczenia bardziej ogólne. Zrezygnuj z wysoko tłuszczowych i mocno kalorycznych potraw, aby zrzucić troszkę tłuszczyku potem coś mocniejszego hehe;) dasz rade.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum