Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11827
Wysłany: Pią 20 Cze, 2008 20:31
gufinka napisał/a:
Na razie się depilują
no nie -aż taka wymagająca nie jestem :
gufinka napisał/a:
Ja to mam narąbane bo on dla mnie aseksualny całkiem
a wiesz-w tym coś jest-nigdy nie przyszło mi do głowy-że to mężczyzna bleeeee i nie tylko w koszulkach-ale opowiada wciągająco
a oglądałaś jego wywiad z Frytką? rzuca na kolana
Pomogła: 6 razy Wiek: 36 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 2735 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 09:38
O podróżniku, dziennikarzu itd... Wojciechu Cejrowskim, który ostatnio zrzekł się polskiego obywatelstwa i wyemigrował do Ekwadoru. Jest boski. Można sobie z nim na wycieczkę po Meksyku pojechać tylko nie pamiętam tej cyfry tam napisanej w euro
ja tam mam o nim odmienne zdanie.. to jest eks mąż pawlikowskiej i mimo iz sa n lat po rzwodzie ciągle mowi o niej jak o swojej żonie itp.. by se darował.. poza tym.. nie ejst tolerancyjny.. można go nazwac dewotą
zostawić mu trza że ejst inteligentny.. ale naprawde nie jest trudno zgnoic człowieka w niewybredny sposób... widziałam frytka vs. cejrowski i dla mnei to było debilne i żenujące z obu stron.. frytki.. wiadomo dlaczego a cejrowskiego że się zniżył do takiego poziomu...niby taki inteligentny fecet a sie zachował jak menel spod budki z piwem bo pod takim hasłem ta rozmowa przebiegała skoro z niego taki katolik wielki to czego w programie ludziom ubliża.. hipokryzja wychodzi kazdą dziura z niego
szanuję go jako podróżnika.. jako człowieka i osobę medialną absolutnie NIE!
sorki jesli kogos uraziłam ale nie mogłam przejsc obojętnie
Wysłany: Nie 22 Cze, 2008 13:38
szczypta_cukru napisał/a:
widziałam frytka vs. cejrowski i dla mnei to było debilne i żenujące z obu stron.. frytki.. wiadomo dlaczego a cejrowskiego że się zniżył do takiego poziomu...
mnie się akurat to podobało-jak się publicznie robi karierę na d...e -to trudno udawać-że białe jest czarne ,powinna się z tym liczyć!
że utarł jej nos- jestem za -bo się należało i sama się jakby prosiła-tfu...
dzisiejszy jego program też był świetny ,uśmiałam się ,i to chyba tyle-
szczypta_cukru napisał/a:
zostawić mu trza że ejst inteligentny.
,świetnie opowiada i coś z tego w głowie zostanie ,a nie jak w innych programach tego typu
generalnie nie lubie frytki zeby była jasnośc i owszem robi kariere na dupe to tym bardziej..
ale kurde zeby taki inteligenty facet w taki sposób rozmawiał.. generalnie jak to obejrzałam i potem program gdzie mowił o pawlikowskeij to totalnie straciłam do neigo szacunek..
zostawiam mu tego podróznika bo programy z tej serii ma naprawde boskie
Wysłany: Nie 22 Cze, 2008 21:57
zainspirowana przez szczypcię-znalazłam stronke Cejrowskiego-i przepadłam-na calusieńki wieczór-niesamowicie opowiada:
http://www.cejrowski.com/...000dc85f5df4ea5
może która poczyta z Was-ja z wypiekami siedziałam-bardzo fajne
Hey kochane wróciłam :P a co najlepsze pisałyscie o tej zemscie to tak dla scislowsci nazywa sie ona "zemstą faraona" nie doświadczyłam jej w tym roku :P hehe :d z czego jestem zadowolona od jutra zaczybnam dietke :P w egipcie schudlam i chce dalej chudnac :P pomóżcie....
Każda dieta czy kuracja powinna być przede wszystkim NATURALNA. Oznacza to, iż redukcja wagi musi być związana z pojęciem zdrowego odchudzania, polegającym na dostarczaniu organizmowi niezbędnych wartości odżywczych przy jednoczesnym ograniczeniu ilość kalorii.
Wysłany: Pon 06 Paź, 2008 20:35
Cytat:
Każda dieta czy kuracja powinna być przede wszystkim NATURALNA. Oznacza to, iż redukcja wagi musi być związana z pojęciem zdrowego odchudzania, polegającym na dostarczaniu organizmowi niezbędnych wartości odżywczych przy jednoczesnym ograniczeniu ilość kalorii.
brawo ,o to w końcu chodzi w zdrowym i prawidłowym chudnięciu ,i większośc z nas zdaje sobie z tego sprawę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum