Wysłany: Nie 18 Sty, 2009 01:22 Re: Zlote rady dietetyczne
garsteczka napisał/a:
zakupic wielka szklanke ( ja mam szklanke od piwa z poprzedniej pracy)
postawic w widocznym miejscu w kuchni, przy ujeciu wodnmym, i napelniac woda do pelna i wypijac ile sie da za kazdym razem jak szklanke zauwazymy.
Wiadomo jak wazne jest picie wody, a na przyklad ja zawsze mialam z tym ogromny problem, a teraz to juz automatycznie wychylam 2 litry albo i wiecej. :beer:
życie mi ratujesz tym pomyslem ;]
a z tymi za małymi ciuchami to mam problem bo ja tyle co waże teraz nie ważyłam już od lat i nie sądzę że jescze coś się zachowało z za małych ciuchów
aczkolwiek za duze też są motywacją, ostatnio zaczęłam lubić ten moment kiedy zakładam spodnie i po 10 minutach czuję że nie mogę w nich wyjść z domu bo spadną :)
czkolwiek za duze też są motywacją, ostatnio zaczęłam lubić ten moment kiedy zakładam spodnie i po 10 minutach czuję że nie mogę w nich wyjść z domu bo spadną :)
wiem cos o tym jak zalozylam swoje spodnie ktore kupilam jakies 2 miesiace temu i ledwo trzymaja sie tylka daja niezlego powera ze jednak potrafie i moj wysilek nie idzie na marne
Wysłany: Czw 29 Sty, 2009 14:25 Re: Zlote rady dietetyczne
3.
Jesli mamy mozliwosc spedzic dzien w domu, to najlepiej ubrac sie w jak najbardziej obcisle ubrania, nawet o rozmiar za male, wtedy widac cala nadwage, i przechodzi ochota na objadanie sie, co czesto mi sie zdarza z nudow.
W tej chwili widze na sobie moje swiateczne kilogramy i nie ma mowy o kolejnym ciasteczku.
Ten punkt jest OK.
no ja teraz mam wiecej mozliwosc spedzania dnia w domu, zaraz cos wyszukam malego w moim kuferku:)
Witam wszystkie zdeterminowane i odważne forumowiczki. Mam 26 lat, 165cm wzrostu i 65 kg wagi. Od miesiąca ćwiczę i może ciało lekko się poprawiło ale ani kilogram w dół. Moim problemem jest dieta. Nie potrafię jeść mniej, chociaż mam zamiar skorzystać z tego kufla wody. Proszę Was o rady. ( także te dotyczące poruszania się po forum, bo to mój debiut) Pozdrawiam serdecznie.
Ja ćwiczę 45 min i myślałam że do tego wystarczy mała dietka bo 1000 kalorii brzmi dla mnie nieosiągalnie. Jednak widzę że na Ciebie działa więc chyba większego wyboru nie mam. A tabele kaloryczne pewnie w necie znajdę.
tabele kaloryczne pewnie w necie znajdę.
Dzięki. Nawet nie wiedziałam że tak miło jest jak ktoś nas wspiera w tym naprawdę trudnym celu. Zawsze tylko ja wiedziałam o mojej diecie więc łatwo było zrezygnować w chwilach słabości, teraz już jestem wśród innych dietowiczów i głupio byłoby dać plamę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum