Czesc dziewczyny? Jaka diete stosujecie? Widze,ze co niektore maja całkiem swietne efekty:) Shashua,w jakim czasie schudłas te 10 kg i co takiego robiłas?Podziwiam szczerze
asiaczek, najpierw załóż sobie temat w Przedstaw się na forum i wtedy jak będziemy o tobie trochę wiedziały to postaramy sie lepiej pomóc bo tak w ciemno to nic sie nie da...
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 21:07
witam asiaczek serdecznie na forumku
uwierz mi -naprawdę nie jestem w stanie pisać każdej nowej osobie jak schudłam, co robiłam i jak mi sie udało bo tego jest po prostu za wiele -dlatego zapraszam do czytania nie tylko moich wynurzeń ale i całego forumka bo warto( laski maja super efekty) i można sie wiele nauczyc
i do pisania tez zapraszam-a na początek więcej o sobie
Moje Drogie
Napiszę teraz jak trzymałam linię gdy byłam nie mężata i dzieciata, a mój czas należał do mnie. Mieszkałam w Warszawie.
Otóż zamiast zasiadać przed telewizorem, codziennie sprawdzałam co i gdzie kulturalnego się dzieje i tam się udawałam. W częstych chwilach pustek portfelowych szukałam imprez typu wstęp wolny, co zaowocowało dokładnym bo kilkakrotnym zwiedzeniem Muzeum Narodowego. Teraz jest łatwiej, bo nie trzeba latać ciągle po gazetę tylko wejść na stronę z informacjami Co? Gdzie? Kiedy? jak na przykład Sybil i sprawdzić co się dzieje w danym mieście. Kobietki, w tenże sposób zystkacie nie tylko piękną figurę, bo duże muzeum się zwiedza parę godzin, a jeść tam nie można, ale dodatkowo ukulturalnicie się na błysk!!!
Kamilka, mam wrażenie, że nie jesteś w najlepszym wieku, żeby się odchudzać. Ograniczanie liczby kalorii czy zbyt intensywny wysiłek mogą być dla Ciebie po prostu wyniszczające, biorąc pod uwagę, że jeszcze rośniesz i się rozwijasz. Forumowiczki dobrze Ci radzą - ogranicz słodycze i tuczące przekąski i nie przejmuj się swoją wagą, zwłaszcza, że jest prawidłowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum