Wysłany: Sro 27 Paź, 2010 16:34 Jaki macie typ sylwetki?
Odchudzanie to jedno, do tego często ciężkie i wymagające wiele wyrzeczeń zadanie.
ostatnio dowiedziałam się jak w prosty sposób dowiedzieć się jaki mam typ sylwetki i jak skutecznie zatuszować moje niedoskonałości a jak pokazać zalety uwaga tylko przez odpowiednie dobranie ubrań .. i wiecie co stylistki stylio miały racje.. znajomi zauważają że się coś we mnie zmieniło stałam się pewna siebie zaczęłam wychodzić ten test sylwetek odmienił moje życie, do tego nic a nic za to nie zapłaciłam.
Kurczę no niby wszystko pięknie, ale ja nie potrafię ocenić swojego typu sylwetki. Chyba położę się na podłodze i poproszę by ktoś odrysował moje kształty
_________________ w nowym roku osiągnę wszystko co chcę!
mój typ przypomina małe słoniątko, ewentualnie orkę a na poważnie to coś w stylu gruszki, bo jak się odchudziłam już troszkę do z brzuszka i boczków fajnie mi schodził tłuszczyk a na udach(!) najbardziej był widoczny. Jakby z brzusia wszystko spływało na nogi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum