Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
17kg do lepszego samopoczucia
Autor Wiadomość
JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 23 Lip, 2010 06:39   

Clarin, pozdrawiam serdecznie, coś mniej mnie ostatnio, ale zapewniam, mam wszystkich na uwadze :lovers: i bardzo za wami tęsknię ... :lovers: :lovers: :lovers: :lovers:

Clarin 
Pogromca fałdek

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 22:01   

Jestem wreszcie po dlugiej dosc przerwie. Znow mnie praca porwala, zarowno zawodowa jak i nad zwiazkiem. Nie bede Wam juz wiecej przynudzac szczegolami. Powiem tylko, ze niestety nie wytrzymalam motywacyjnie z cwiczeniami. Na starosc coraz trudniej znalezc na to czas, zawsze jest tyle do zrobienia... Nie wiem jak mi sie udawalo jako mlodej osobie cwiczyc nawet 3 godizny dziennie, ale to chyba przez to, ze sypialam zaledwie 3-4 godizny, co jak sie pozniej okazlao wyszlo mi na zle...

Wrocilam do diety South Beach, zobaczymy czy tym razem waga sie obnizy, bo niestety wciagu ostatnich 2 miesiecy podczas mojego "normalnego" choc nienormalnego dla innych jedzenia (ludzie twierdza, ze ja na co dzien trawe jadam), przytylo mi sie 2kg, zauwazylam, ze przekrocznie magicznej liczby 1300kcal dziennie powoduje u mnie tycie. Szkoda jednak, ze moj organzm nie dziala "normalnie" w potocznym slowa rozumieniu. No ale coz... Trzeba to trzeba. SProbuje wiec powalczyc dalej, zbey ponizej 60kg zejc tym razem. Wyrzeczen cala tona, ale bede sie starac ;-)

kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pon 02 Sie, 2010 17:55   

Clarin napisał/a:
Wrocilam do diety South Beach, zobaczymy czy tym razem waga sie obnizy,

zaciskam kciukasy :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

ehhh ciężki żywot ludu na dietkach ehhhhhhhhhhhhh
no właśnie ale co robić
trzeba próbować
miłego wieczorku zycze

Clarin 
Pogromca fałdek

Wysłany: Wto 03 Sie, 2010 17:51   

Matko, padlam... Organizm sie wczoraj poddal. Nie wiem czy to od bolu karku z ostatnieog tygodnia tak mi zaczelo promieniowac, czy tez od diety moze oslabienie. Przez pol wczorajszego dnia bolala mnie glowa, tak mocno, ze az (czego nie mam w zwyczaju robic) wyszlam z pracy pol godziny wczesniej. Przyszlam do domu, ok godizny sie pokrzatalam i odplynelam. Od 19 do 23.40 spalam jak zabita, pozniej tylko poszlam wymyc sie i zeby i wrocilam do lozka, myslac ze pewnie przez to ze spalam wczesniej, to nie bede mogla zasnac, ale gdzie tam. Spalam do dzisiaj do 7.30 rano. Juz nie pamietam kiedy ostatnio przespalam 13 godzin. Szok !

Dietowo calkiem dobrze dzisiaj i wczoraj. Ograniczam sie, trzymam ustalen SB, ale jakos mnie juz nudzi to jedzenie. No coz, 1 fazy zostal mi jeszcze tydzien. Po 1 zrzucilam 1kg z wczesniej przybranych 2kg. Tak wiec suwaka nie zmieniam, bo do jego poziomu zostal mi jeszcze 1kg do zrzucenia. Jesli zmieni sie cos i waga spadnie ponizej poziomu suwaczkowego, napewno zmienie. Czekam na to z niecierpliwoscia ! :-)

Kama36 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro 04 Sie, 2010 11:54   

Oby waga spadła no własnie te diety zawsze powodują że jedzonko zaczyna się nudzić trzymam kciukaski obys dała radę i przebrnęła.
A jak samopoczucie lepiej?

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Czw 05 Sie, 2010 09:17   

Clarin, i co tam słychać?

Clarin 
Pogromca fałdek

Wysłany: Czw 05 Sie, 2010 18:40   

Po tygodniu grzecznego jedzenia trawy zostalam skuczona pieknymi czerwonosciami truskawek i malin. Tych pierwszych zjadlam az 300g, tych drugich 150, doprawilam to 5 lyzkami bitej smietany light (wg opakowania/puszki moja porcja miala 90kcal) tak wiec calosc owocowej przyjemnosci to jakies 300kcal lacznie. Nie tak tragicznie zwazajac ze na sniadania byla puszka tunczyka (140kcal), na lunch/obiad porcja leczo (200) i w miedzyczasie garsc sojowej przekaski prazonej (ok 100kcal).

Samopoczucie wraca mi do normy za sprawa poprawy zachowania mojego samca. Glupia ta milosc... :-)

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 05 Sie, 2010 19:12   

Clarin, i tak malutko zjadłaś-ja bym tym owockom nie podarowała :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Clarin 
Pogromca fałdek

Wysłany: Czw 05 Sie, 2010 20:46   

Anja, tylko na South Beach pierwsze 2 tygodnie maja niby byc owocow, wiec czuje sie troche winna ;-) ale tylko troche, bo IG tych owocow to 32, wiec w normie na ta faze diety.

kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sob 07 Sie, 2010 08:15   

Clarin napisał/a:
Anja, tylko na South Beach pierwsze 2 tygodnie maja niby byc owocow, wiec czuje sie troche winna ;-) ale tylko troche, bo IG tych owocow to 32, wiec w normie na ta faze diety.

niema co sie az tak katować
szczególnie że teraz są sezonowe owoce i warzywka
i trzeba korzystać
miłego weekendu życze

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 08 Sie, 2010 10:47   

Kochana mam nadzieje, ze dietka ta Ci posluzy i ze dobrze sie bedziesz na nioej czula.
A na male ustepstwa mozesz sobie pozwolic :-P
Buziolki. :lovers:

Clarin 
Pogromca fałdek

Wysłany: Nie 08 Sie, 2010 21:17   

Dzisiaj mam tylko jedno dziwne pytanie: czy w PL istnieja jakies miejsca, gdzie mozna wykupic jakas niewielka powierzchnie i przechowywac na niej swoje rzeczy. Potrzebuje zabrac kilka kartonow z pewnego miejsca, a nie mam gdzie ich trzymac i jestem naprawde w potrzebie, by te rzeczy gdzies przechowac. Dajcie znac, gdybyscie cos slyszeli/wiedzeli.

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 11 Sie, 2010 21:21   

Clarin, na razie nic nie wiem ale jak ktoś coś powie to dam CI cynk-czy ewentualnie wynajem jakiegoś garażu wchodzi w rachubę???

Clarin 
Pogromca fałdek

Wysłany: Pią 13 Sie, 2010 19:52   

Anja, wiesz co, garaz to troche duzo miejsca, ja potrzebuje na 3 kartony:) Ale dzieki :-)

Oswiadczam wszem i wobec, ze waga wrocila mi do stanu z suwaczka, wiec motywacja jest duza, aby trzymac sie rygoru.

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pon 16 Sie, 2010 06:57   

Hj Clarin gdzie się podziewasz kobieto co????

Odpowiedz do tematu