[quote]PUDŁO w haide parku w temacie ploty
_________________[/quot
sorki ja juz naprawde zwariowalam nawet nie wiem gdzie co czytalam chyba pora isc spac ale boje sie zostawic was na cala noc bo jutro to 1000 postow bede miala do nadrobienia
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11832
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 22:17
nie uciekaj ,mnie wczoraj nie było ,a tu szok więc dziś twardo siedzę choc dupsko boli , bo ich nie można z spuścic .....
Beci w tym nie było????????? też mi się już merda???? wiesz Becia ,żer ja tak dla towarzystwa ,co nie?
a ja nie wiem o co chodzi . nie jestem w temacie hihihih. ale mam nadzieje ze nadrobie . a wiec tak, bylas sobie w niemczech, i zostane tu z wami do polowy marca , a potem na jakis czas znowu was opuszcze .
wiec tak jesli chodzi o wage to przyznaje ze ubylo mi 2 kg , a tym bardziej jestem z siebie dumna ze no hmm tak srednio dbalam o diete. jadlam wszystko ale mnie niz pare miesiecy temu . ahhh ale sie ciesze ze znowu z wami jestem stesknilam sie za wami
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15365 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Sro 21 Sty, 2009 10:50
magdatez, witaj na forumku i fajnie,że do nas wróciłaś-dziewczyny miały wczoraj śmiechowy dzionek i wszędzie po forumlatały i się śmiały więc się nie przejmuj ponadrabiuasz trochę i będziesz w temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum