Wysłany: Nie 28 Wrz, 2008 20:46 29.09.2008 poczatek
no i poszlo:) od dzisiaj i ja zaczynam... jak narazie idzie rewelacyjnie ale zobaczymy na jak dlugo. wiem ze w chwilach zalamania bedzie mi lepiej z ta swiadomoscia ze moge tu zajrzec i cos maznac, wyzalic sie:). wszystko zaczelo sie od ogladania fotek z wesela . tak ogladalam ogladalam i trafilam na swoje i w glowie mysl " Boze co to za straszydlo????:///". i wzielam sie za siebie po raz 3 w zyciu. pare miesiecy temu schudla ponad 10 kg ale wiecie jakie zycie bywa ehh , dawna waga wrocila :((
dobra juz sie nad soba nie rozczulam , tylko idziemy do przodu z czolem podniesionym do gory:)
mam taka chcec pisac tu codziennie co i jak. mam nadzieje ze was nie zanudze:)
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11832
Wysłany: Nie 28 Wrz, 2008 20:59
no i baaardzo dobrze ,bo nie ma co sie obcyngalać ,ale trzeba się brać do roboty ,na pocieszenie i obry początek to powiem Ci-że i tak jest świetnie ,bo wage masz dwócyfrową
witam Cię na blogasku ,postaram się wpadać jak najczęściej ,dopingować i ciągnąć za uszy ,bo widzę ,że to ma sens i każdy Twój sukces będzie dla mnie powodem do radości
jak narazie nie odczuwam zadnego ssania zwiazanego z gloden wczoraj juz zaopatrzylam sie w ciemne pieczywko wiec na sniadanko bedzie kanapeczka z chuda wedlinka (dobrze ze tlustych wedlinek , potraw itd nie lubie:-)) no i jakas cherbatka oczywiscie bez cukru (zawsze slodzilam jedna lyzeczke wiec pewnie nie zobacze duzej roznicy w smaku:)) a co na obiadek hmm? sama nie mam pojecia szczerze mowiac a wlasciwie klikajac:-P. moze macie jakies pomysly:-)?
aha no i od wczoraj stosuje "aplefit" preparat uzupelniajacy diete w skladniki wspomagajace odchudzanie i moje odczucia po wczorajszym dniu sa bardzo dobre:-D. bierze sie jedna tabletke przed posilkiem i przyznaje ze zjada sie polowe mniej bo poprostu sie nie chce wiecej a potem spokojnie wytrzymuje do nastepnego posilku. takze jak by co to polecam:)
ok postaram sie wybacz jestem tu nowa i nie wiem co i jak . ale poprawie sie hehe :-D . dziekuje bardzo za zyczenia
no dziewczynki robie postepy . wybieram sie ze swoja mala na spacer do lasu i idziemy tam na piechote :-D samochod zostaje w domku, ubralam cieplutko mala i idziemy
Pomogła: 4 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Sie 2008 Posty: 2619 Skąd: daleko od domu
Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 11:20
Witaj Magda
Mozesz liczyc na nasze wsparcie, zagladaj jak najczesciej do nas a bedzie Ci łatwiej. Bede trzymala kciuki za Twoja dietke
Milego spacerku z Corcia zycze
Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 11:29
magdatez, fajniutko,że do nas dołączyłaś na wsparcie nasze zawsze możesz liczyć no i na kopaski w razie czego też
Trzymam kciuki za dietkę
Pisz jak najczęście -to na serio pomaga
kochane jestescie :-D . te kopaski sie bardzo przydadza i badzcie gotowe zeby mnie nimi obdarzyc . to dopiero 2 dzien a pomagacie jak nie wiem, bez was chyba bym nie dala rady dziekuje dziekuje dziekuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum