Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: shashua
Wto 12 Maj, 2009 10:01
29.09.2008 poczatek
Autor Wiadomość
magdatez 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Nie 28 Wrz, 2008 20:46   29.09.2008 poczatek

no i poszlo:) od dzisiaj i ja zaczynam... jak narazie idzie rewelacyjnie ale zobaczymy na jak dlugo. wiem ze w chwilach zalamania bedzie mi lepiej z ta swiadomoscia ze moge tu zajrzec i cos maznac, wyzalic sie:). wszystko zaczelo sie od ogladania fotek z wesela . tak ogladalam ogladalam i trafilam na swoje i w glowie mysl " Boze co to za straszydlo????:///". i wzielam sie za siebie po raz 3 w zyciu. pare miesiecy temu schudla ponad 10 kg ale wiecie jakie zycie bywa ehh , dawna waga wrocila :((
dobra juz sie nad soba nie rozczulam , tylko idziemy do przodu z czolem podniesionym do gory:)
mam taka chcec pisac tu codziennie co i jak. mam nadzieje ze was nie zanudze:)

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 24 razy
Wysłany: Nie 28 Wrz, 2008 20:59   

no i baaardzo dobrze ,bo nie ma co sie obcyngalać ,ale trzeba się brać do roboty ,na pocieszenie i obry początek to powiem Ci-że i tak jest świetnie ,bo wage masz dwócyfrową
witam Cię na blogasku ,postaram się wpadać jak najczęściej ,dopingować i ciągnąć za uszy ,bo widzę ,że to ma sens i każdy Twój sukces będzie dla mnie powodem do radości :thumbsup:

Asiula 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Nie 28 Wrz, 2008 21:31   

Magdatez,witam i trzymam :thumbsup:

magdatez 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 06:41   

oj juz moge to stwierdzic ze jestescie cudowne:-D. ciagnijcie za uszy mimo wszystko i baaardzo mocno :-P :-P

magdatez 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 06:52   

29.09.2008- 2 dzien

jak narazie nie odczuwam zadnego ssania zwiazanego z gloden :-) wczoraj juz zaopatrzylam sie w ciemne pieczywko wiec na sniadanko bedzie kanapeczka z chuda wedlinka (dobrze ze tlustych wedlinek , potraw itd nie lubie:-)) no i jakas cherbatka oczywiscie bez cukru (zawsze slodzilam jedna lyzeczke wiec pewnie nie zobacze duzej roznicy w smaku:)) a co na obiadek hmm? sama nie mam pojecia szczerze mowiac a wlasciwie klikajac:-P. moze macie jakies pomysly:-)?

aha no i od wczoraj stosuje "aplefit" preparat uzupelniajacy diete w skladniki wspomagajace odchudzanie i moje odczucia po wczorajszym dniu sa bardzo dobre:-D. bierze sie jedna tabletke przed posilkiem i przyznaje ze zjada sie polowe mniej bo poprostu sie nie chce wiecej a potem spokojnie wytrzymuje do nastepnego posilku. takze jak by co to polecam:)

becia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 07:49   

magdatez, witam cie cieplutko i dołanczam do kibicowania :wave:

proszę nie pisz posta pod postem jeśli to jest w krótkim czasie , w prawym górnym rogu jest funkkcja edytuj i zawsze możesz cos dopisać :-D

a na koniec składam ci serdeczne zyczenia z okazji urodzin, samych pogodnych chwil , spełnienia marzen :-D

magdatez 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 08:16   

ok postaram sie :-) wybacz jestem tu nowa i nie wiem co i jak :-) . ale poprawie sie hehe :-D . dziekuje bardzo za zyczenia :-)

no dziewczynki robie postepy ;-) . wybieram sie ze swoja mala na spacer do lasu i idziemy tam na piechote :-D samochod zostaje w domku, ubralam cieplutko mala i idziemy :-)

tomsa 
Dietowa szycha

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 11:20   

Witaj Magda :wave:
Mozesz liczyc na nasze wsparcie, zagladaj jak najczesciej do nas a bedzie Ci łatwiej. Bede trzymala kciuki za Twoja dietke :thumbsup:
Milego spacerku z Corcia zycze :lovers:

Przy uśmiechu tez spalamy kalorie :)

garsteczka 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 11:25   

Czesc Magda, to forum jest wspaniale i kazdej pomaga :-D

na pewno otrzymasz cala mase wsparcia, pozdrowienia dla Ciebie i corci :wave: :wave:

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 11:29   

magdatez, fajniutko,że do nas dołączyłaś na wsparcie nasze zawsze możesz liczyć no i na kopaski w razie czego też ;-)
Trzymam kciuki za dietkę :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Pisz jak najczęście -to na serio pomaga :lovers:

magdatez 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 12:13   

kochane jestescie :-D . te kopaski sie bardzo przydadza i badzcie gotowe zeby mnie nimi obdarzyc :-P . to dopiero 2 dzien a pomagacie jak nie wiem, bez was chyba bym nie dala rady :-) dziekuje dziekuje dziekuje :-)

anetaz3 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 15:06   

Magdatez-nie miałam okazji się z Tobą przywitać.Życzę Ci dużo wytrwałości i jak najwięcej straconych kilogramów.

mila92 
Dietowa szycha

Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 15:14   

Oj ja jak zwykle jako ostatnia... :grin: Ale nie oznacza to ze nie witać cię tak samo serdecznie jak inni :mrgreen: . Trzymam kciuki za twoja dietke i efekty :thumbsup:

P.S. mam małą proźbe mogła byś napisać swoją wagę i wzrost ... o ile to nie problem ;-)

Buziaczki :lovers: PAPA

"Śniadanie jedz jak król, obiadem się podziel, a kolacje oddaj wrogowi" Tylko jakie to trudne...

magdatez 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 15:21   

waze 94 i mam 170 wzrostu ( o zgrozo buu)
dziekuje za milutkie przywitanie :-)

mila92 
Dietowa szycha

Wysłany: Pon 29 Wrz, 2008 15:31   

A myślisz może nad utworzeniem sobie suwaczka??? Najlepsze w nim to to jak schudniesz to możesz sobie z pełną satysfakcją przesunąć o kilka kilosków :grin:

"Śniadanie jedz jak król, obiadem się podziel, a kolacje oddaj wrogowi" Tylko jakie to trudne...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi