Wiek: 32 Dołączyła: 28 Maj 2010 Posty: 56 Skąd: krotoszyn
Wysłany: Czw 08 Lip, 2010 17:12
cześć kochani samopoczucie ok ale tabletki łykam. też za wami tęsknię i sorki że jest mnie mało ostatnio ale szukam pracy a jednocześnie sprawy z przeprowadzką bo pod koniec lipca lub początek sierpnia przeprowadzam się do innego domku.Mój facet wrócił do nas ale nie mogę zapomnieć że nas zostawił bez niczego i mnie w chorobie. Dzieci musiały mi robić zakupy i jedzenie. Szczerze powiedziawszy to mam małego doła. Martwię się, że niedługo nas znowu opuści.
Anja napisał/a:
Ja sobie tak coś o drugiej połowie przyszłego tygodnia myślałam
Spoko Aniu ja się dostosuję tylko podaj gdzie i kiedy.
Anetko, mam nadzieje że powoli wszystko się stabilizuje, jak skończysz przeprowadzke , zostaw wpis jakiś , będziemy cieszyć sie z Tobą
Musisz wiele przełamać w swoim życiu , więc trzymam kciuki za Ciebie, za Twoje cele i za ... sukces
Witaj anetko nie miałayśmy okazji się poznac ale mam nadzieję że to nadrobimy.Tak czytam i widze ,że u ciebie tez nie zawse różowo ale my baby damy radę ze wszystkim bo kto jak nie my?
Anetka pewnie się przeprowadza (coś pisała ) a i w taki skwar, lepiej nie myśleć jak to trudno się mobilizować do pisania... Anetko , jak by co zostawiam weekendowe pozdrowienia i uściski dla Ciebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum