Wiek: 32 Dołączyła: 28 Maj 2010 Posty: 56 Skąd: krotoszyn
Wysłany: Pią 28 Maj, 2010 16:03 30kilo do zrzucenia
Witam wszystkich czytam i widzę że chyba dobrze trafiłam mam do zrzucenia dobre 30 kilo i mam nadzieje na wasze wsparcie.Od jutra zaczynam się odchudzać i liczę na was.pozdrawiam
Witam serdecznie Trzymam za Ciebie kciuki, tym bardziej że troche masz do zrobienia... 30 kilo to bardzo dużo, ale jestem pewna ze swoją silna wolą i naszym skromnym wsparciem dasz rade osiągnąć swój cel Pisz często, zdawaj raporciki... i napisz coś o sobie...
e tam nie stosuje zadnej diety poprostu uwazam na to co jem pije duzo wody i cwicze codziennie rowerek i brzuszki. Narazie jestem na etapie 30 min. rowerka i 150 brzuszków
a co do wagi to troche spadla a teraz sie zaciela
ale nie poddaje sie tylko walcze
A ty cwiczysz cos?
Aneto gwiazdki pod Twoim nickiem oznaczają jakby poziom Twojego zaawansowania na forum.
I mam jeszcze jedną prośbę nie pisz posta pod postem ponieważ jest to niezgodne z netykietą forum a jeśli chcesz coś dopisać to w prawym górnym rogu znajduje się funkcja edytuj
Wiek: 32 Dołączyła: 28 Maj 2010 Posty: 56 Skąd: krotoszyn
Wysłany: Pią 28 Maj, 2010 22:26
aha dzięki za info ja zaczęłam dietę od dziś ale mam zamiar rano wstać i zrobić szybki spacer.na początku jesieni też się odchudzałam przez dwa miesiące schudłam 15 kilo a nie miałam zbyt ostrej diety tj. wszystko tylko z umiarem ale słodycze i tego typu łakocie odeszły-choć raz dziennie na np.dwie cząstki czekolady czy dwa małe ciasteczka pozwoliłam.codziennie rano [5] wstawałam i szłam biegać choć na początku to było 1min. biegu, 10min. spaceru szybkiego działało żałuję że przerwałam a teraz znowu muszę od nowa zaczynać.trudno. widzę Anusia że ty już masz dużo za sobą a koniec tuż tuż gratuluję ci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum