sobota minęła nawet dobrze.mąż mi zrobił niespodziankę i bez mojej wiedzy bilety do kina zamówił.byłam na Avatarze.film jest niesamowity.i nawet mi niedobrze nie było-oglądaliśmy go w 3D.
super pomysł miał M
znaczy potrafi Cię jeszcze zaskoczyć - fajnie
pozdrawiam
i miłego spokojnego wieczoru życzę
Witam wieczornie
dzisiaj zaganiana trochę
mam nadzieje ze jutro spokojniej będzie.nie wyrabiam się czasowo i mam już naprawdę dosyć poniedziałek dopiero ,a ja już na pysk padam
mam nadziej ze dzień kobiet wam lepiej się udał.ja po prostu mam ochotę usiąść i płakać.
miłego wieczorka jeszcze ja uciekam
bo powoli ze mnie powietrze wychodzi nie daje sobie z niczym rady,wszystko mi się wali na głowę i za dużo tego się ostatnio zrobiło.nie wiem w co najpierw ręce włożyć i dostaje powoli na głowę.może to moja wina bo nie potrafię nic robić na odwal,tylko się staram jak głupia.może powinnam trochę odpuścić,przystopować ale nie umiem.....
ech....muszę się w garść wziąć i to porządnie,bo zgłupieje.
dobranoc
ech....muszę się w garść wziąć i to porządnie,bo zgłupieje.
Agnieszko ... cóz to za mroczne tony nie trzeba, wszystko co nas dotyczy miewa lepsze i gorsze strony, bywa że nie dajemy rady, ale to pozory. Naturalnym jest ze miewamy słobsze chwile, jednak.... usmiechnij się , nie jestes sama, a jutro będzie nowy dzień...
Na dziś dam Ci nieco od siebie , ale wierzę ze jutro (najpóźniej) zwalczysz przykre nastroje Agnieszko jeśli ktoś ma takie jak Ty to nie da się złamać drobnym przeciwnosciom...
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 11:18
Agnieszka71, wiesz mnie się wydaje,że Ty zapomniałaś o czymś ważnym-TY MASZ TYLKO DWIE RĘCE I DOBA u CIEBIE TEŻ TRWA TYLKO 24 H Aguś nie musisz mieć wszystkiego na teraz zaraz zrobione....zadbaj o siebie
Dzieki kochani może sie za bardzo nad sobą rozczulam,ale nie daje sobie rady.do tej pory mi się udawało,zawsze wszystko na czas zrobione,przygotowane,wychuchane,wydmuchane a teraz istna rozpacz
może mnie przesilenie wiosenne dopadło
Anja napisał/a:
TY MASZ TYLKO DWIE RĘCE I DOBA u CIEBIE TEŻ TRWA TYLKO 24 H
....Anja kochana ja wiem,ale inni chyba o tym nie wiedza
zima u nas dalej trzyma,-5 rano,w dzień około 0.wiatr lodowaty dziś był ze nawet dzieci za długo na dworze się bawić nie chciały.miały takie fajne czerwone policzki.
sorry ze wczoraj tak nad sobą płakałam,ale czasem musi się coś ze mnie ulać .a ostatnio naprawdę ciężkie czasy nastały,zwłaszcza w pracy
mąż mnie trochę do pionu postawił,ostatnio dba o mnie i widzi jak na rzęsach chodzę.
dietkowo jakoś mi nie idzie ale postaram się,obiecuje
milego wieczorka kochani
nie daje sobie rady.do tej pory mi się udawało,zawsze wszystko na czas zrobione,przygotowane,wychuchane,wydmuchane a teraz istna rozpacz
może mnie przesilenie wiosenne dopadło
Zwolij kobieto.... bo padniesz.... To napewno to przesilenie wiosenne ja reaguje na nie potrojoną energią, ale nie każdy tak ma.... odpocznij, odetchnij, nic na siłe....jestes tylko człowiekiem a nie robotem samonapędzającym sie...
Agnieszka71 napisał/a:
sorry ze wczoraj tak nad sobą płakałam,ale czasem musi się coś ze mnie ulać .a ostatnio naprawdę ciężkie czasy nastały,zwłaszcza w pracy
za co Ty Agnieszko niby przepraszasz? Tu są twoi przyjaciele! A przyjaciele są po to ze w potrzebie przytula i powspieraja, to normalne.... Tak samo jak normalny jest gorszy dzień
Agnieszka71 napisał/a:
mąż mnie trochę do pionu postawił,ostatnio dba o mnie i widzi jak na rzęsach chodzę.
Super ze mąż Cie wspiera Bardzo mnie to cieszy
Agnieszka71 napisał/a:
dietkowo jakoś mi nie idzie ale postaram się,obiecuje
narazie nie idzie, ale niedługo sie poprawisz jestem tego pewna
I nie smutkaj sie Słońce
Eh AGuś, bardzo mi przykro, że jestes tak zmeczona...
Myślę, że porządna dawka snu sprawiłaby, ze wszystko przybraloby inne barwy. Mocno tulę i zyczę naprawdę spokojnego dnia
witam wieczorkowo
u mnie dalej zima trzyma,śniegu wprawdzie juz prawie nie widać ,ale wiatr taki lodowaty sie zerwał ze zamarzałam dziś na przystankach
słoneczko przyświecało,ale zimnica jest straszna...
dziś forum nadrabiałam,a zaraz obiad idę na jutro pichcić i ćwiczenia zaliczyć.na szczęście do pracy wszystko mam gotowe,wiec mam dziś labę
jelitowka dalej u nas działa,doszła jeszcze szkarlatyna,ale te choroby dziecięce to u nas normalka
życzę wszystkim miłego wieczorka
Agnieszka71, powiem Ci swoją teorie , to zima nas tak wykańcza, chyba jestes także osoba którą zimno, chmury i te sprawy , wpędzają w dołki. Do tego dołożyć sumienność , ambicję ... i efekt jest - niestety.
Mam nadzieję że przy wsparciu rodziny, i ... nas oczywiście dasz radę , przepraszam, damy radę
No i zadbaj nieco o własny komfort psychiczny... to ważne nie dać się zdołować , zgnieść... zostawiam mocy trochę dla Ciebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum