Anulek słońce Ty moje mignęłaś mi przez momencik na forumku aleś uciekła kiedy ja -rzychodzę... nie szkodzi zostawię tylko kilo a dla Ciebie i Twoich 15 robali
ale mojej diecie GPS się popsuł i zgubiła się gdzieś w lesie
Czy mamy cię szukać
A tak na poważnie, u mnie też dziś nici z dietki. Zabijecie mnie ale nasmażyłam sobie dzisiaj skwareczków z boczusia ,uwielbiam poprostu, do tego pajda świeżego chlebka-jestem w niebie. No ale waga napewno mi jutro pokaże
Dobrze,że dziś jadę na aerobik może uda mi się choć 5 skwarków spalić
A tak na poważnie, u mnie też dziś nici z dietki. Zabijecie mnie ale nasmażyłam sobie dzisiaj skwareczków z boczusia ,uwielbiam poprostu, do tego pajda świeżego chlebka-
nie jestem już pewna czy to napewno jest forum diety.pl........ ale ci sie lanie na pupsko należy no..... i zeby to był ostatni raz.....
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Sro 10 Mar, 2010 11:25
shashua, tak się zastanawiam co tam u Ciebie się dzieje.....
No tak ja dzisiaj w biegu bo na sklepie siedzę i forum tylko z doskoku
Ogólnie samopoczucie w miarę poza małym wyjątkiem-nadal mnie
No to tyle z nowiści u mnie-lecę dalej nadrabiać
Jejcia jaki ten wierszyk jest ladniutki.... pewnie gdybym w ciazy teraz byla to bym wyla jak bobr
Fajnie, ze sie dobrze czujesz... a jak z energią? wiecej troszke czy nadal sennie?
Nie wyobrazam sobie Ciebie w drugim trtymestrze gdy energii ma sie dwa razy wiecej niz normalnie:D
Sciskam Cie Kochana z calych swoich sil . I poglasz brzuszek od ciotki forumowej:)
Nie wyobrazam sobie Ciebie w drugim trtymestrze gdy energii ma sie dwa razy wiecej niz normalnie:D
bedzie struś pędziwiatr wtedy będziemy
Anja napisał/a:
Ogólnie samopoczucie w miarę poza małym wyjątkiem-nadal mnie
za nia po naszych salonach biegać na pewno niedługo przejdzie i bedziesz miala ciążowe zachcianki :grin:ciekawe ile razy w ciagu dnia bedzie Mariusz do sklepu biegał przypomina mi sie jak moja siostra wysyłała swojego faceta w środku zimy po arbuza to bylo 17 lat temu i w nocy biedny stal pod blokiem i bal sie wejść do domu bo siora az plakala tak jej sie tego chcialo
Anja mocno buziolam
Anja jak widze poważne kulinarno ciążowe sprawy sa na wokandzie ale to cieszy, jak diabli Może Mariusz nie będzie musiał biegać do sklepu , zamówi przez internet co trzeba
Anka , trzymajcie się we... troje do miłego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum