łłłłłłłłłłłłłłłłlooooooooooooooooo jenyyyyyyyyyyyyyyy, Oncy to takie średnie imię . Ja Ci mówię WY sie zastanówcie dobrze czy czasem chłopaków nie nażnaczyć jakimiś mega oryginalnym imionami typu: Perpetułek, Grzymisław, Bonawentur, Makary, Aberacjusz , hmmmmmmmmmmmmmm? Nieźle co? Jak coś doradzę to nie ma .... w mieście .
No dobra idę dalej, bo mam chwile wolnego i postanowilam, wszedzie się usmiechnąc
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Pon 30 Sie, 2010 08:56
no jakie szyfry.?..lech grał w White ... ale M się nie ruszył.... Anja nie mam mnie bo wiesz...świeczki ew , bo całą resztę to ja se mogę podłączyć....
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Pon 30 Sie, 2010 12:25
Jazzo jakby co to żadnych zmian nie mamy więc możesz się mnie spodziewać,że Cię nawiedzę Poszerzaj drzwi,bo nie chce mi się kawy pić na dworze pod oknem
Shas prąd Ci wysiadł a u mnie tyle tego dawaj do mniez przyjemnością się podzielę
U mnie weekend przebiegł bardzo leniwie......prawie cały przeleżałam,bo coś mnie w krzyżu łupało No poza sobotnim wieczorkiem gdzie polecieliśmy na grilla do znajomych-było bardzo sympatycznie
No i jeszcze wczoraj dostaliśmy wózek dla bliźniaków w bardzo dobrym stanie-trzeba go tylko odświeżyć i fruuuuuuuuuuuuu na jakieś spotkanie forumowe albo co z karetą
Ale mnie dzisiaj rypie-nic mi się nie chce robić a praca czeka........
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2008 Posty: 5166
Wysłany: Pon 30 Sie, 2010 12:34
shashua napisał/a:
Anja nie mam mnie bo wiesz...świeczki ew , bo całą resztę to ja se mogę podłączyć....
Kurde Shaska za młoda jeszcze jestes na świeczki
Anulka widze ze chlopaki zdrowe i w dodatku imiona im sie byc moze zmienia>juz sie przyzwyczaiłam do Wojtusia i Krzysia ale jeszcze Piotr jest ekstra Bedziesz musiala szybko 3 zrobic
No Kochana jeszcze troszke i sobie pójdziesz polegiwać do szpitala i czekać na Wasze dwa Skarbki.
Jak przygotowania ogolnie? Wszystko posiadacie dla maluszkow?
Zwarci i gotowi?
Jak sie czujesz tak ogolnie? Psychicznie to widać, że w normie, a fizycznie jak?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum