Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Bo piękną chcę być...
Autor Wiadomość
Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Czw 12 Sie, 2010 18:49   

Aguś fajną kuchnię będziesz mieć. Sympatyczną taką

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 13 Sie, 2010 09:38   

Anja, Kaśku, Anusiaczku- dziękuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No i mamy sobie piątek. W nocy nawiedziła nas burza. Tymkowi to sie bardzo nie podobalo i bite dwie godziny bylo w panice. No, ale pozniej pieknie zasnal i do 6 juz tak trwał :oczy: .
Dzisiaj leniwy dzionek. Musze tylko ziemniaki obrac , dla siebie jakas surowke sklroic, rybke podsmazylam a pozniej upieklam juz wczoraj wieczorkiem. Okolo 16 ide do mamci bo rodzinka z Radomia sie zjechala, wiec sobie troszke z nimi posiedzę. Jutro o 12.30 mam denstyste sadyste. A okolo 16 spotkanie z kolezanka z forum 28dni. z jej mezem i dwuletnim synkiem Maksiem. Na kawusie ich zaprosilam. Wiec popoludnie bedzie jak najbardziej mile. W niedziele po mszy, razem z mezem ide cos tam podzialac na mieszkanku naszym. No chyba, ze Marcin stwierdzi, ze niedziela jest od odpoczywania, to sie temu poddam :mrgreen:
Co poza tym, jestem przed @, wiec tak jakby powoli wkradal sie do mnie mini pms. Poki co nie jest najgorzej. Normalnie rozszarpywalabym, cwiartowalabym kazdego w swoim otoczeniu, a tym razem jedynie dzgalabym lekko :-P . Wiec jak same widzicie nie najgorszy ten moj pms :oczy: :oczy: :oczy: :oczy:
No i zmykam. nakarmie dziecko swe jakims serem i sie wezme za ziemniory. Buziolki :lovers:

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 17 Sie, 2010 08:20   

Wpadlam tylko okno otworzyc, bo sie zaduch zrobil od tych czestych odwiedzin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hihihi, a tak serio to czasu nie mam . Wy pewnie tez nie. Podejrzewam, ze jesienia sie cos w tej kwestii zmieni i forum bedzie bardziej tetnilo zyciem. I dobrze, bo tyle sie u nas dzieje, a tyle smutkow chwilami a jeszcze wiecej radosci i fajnie byloby sie tym podzielic :-P :-P
Buziaki wtorkowe.

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Wto 17 Sie, 2010 08:26   

Agnieszka25, my Ci też dajemy buziaki wtorkowe i ja sobie wypraszam,że niby zapominam czy coś...... :evilmad: Pisz mi szybko co u mojego królewicza się dzieje :walek: :walek: :walek:

becia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Wto 17 Sie, 2010 19:33   

Agnieszka25 napisał/a:
Wpadlam tylko okno otworzyc, bo sie zaduch zrobil od tych czestych odwiedzin

jak to warto czasem okienka otworzyć a diablica Anja, juz pierwsza u ciebie :mrgreen: a ja za nia w tym przeciagu wleciałam :smiech3:

sabina 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Sro 18 Sie, 2010 17:01   

helloo
Aguś widze że u ciebie zmiany sie szykują , pierwsze to skonsultujcie to z lekarzem nie wiem co jest Twojemu mężowi ale najwazniejsze by mieć zdrowie bo bez niego nic sie nie zarobi :ceyes:

miłego dnia

kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sro 18 Sie, 2010 19:49   

Agnieszka25, hej słoneczko
co tam na froncie remontowym słychać?
opowiadaj co u Tymcia cieszy się na nowe mieszkanko?
jak tam dietkowanie?
pozdrawiam i miłego wieczorku zycze

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 18 Sie, 2010 20:24   

TO ja tak na szybko:
Tymek, na nowe mieszkanko reaguje niezbyt szczesliwie. Mowi, ze bedzie mieszkal tam tatus, mama i wiki( nasz pies). A on i babcia i dziadzius beda mieszkac w domu( dla niego jedyny sluszny dom , to dom tesciow :-/ ). Wiec ja sie go pytam czy nie bedzie tesknil za mamą. To on mowi, ze z mama tez bedzie mieszkal.... dla niego poki co to za trudny temat jeszcze.
No a reszte to opowiem jutro, albo pojhutrze bo Tymek wlasnie się sturlal ze swojego lozka, strasznie zabawnie to wygladalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . No, ale musze go na nowo uspic, hyhyhyhy.
DObranoc :lovers:

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Czw 19 Sie, 2010 08:00   

Agnieszka25, wpadaj częściej,bo mi brakuje tych Tymciowych opowiadań-synka masz genialnego :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: pewnie wydałsię po mamusi :->

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 20 Sie, 2010 05:22   

Aguś dziękuję za wielkie serducho :lovers: :love: widzę ze i u was wszystko sie zmienia i idzie ku lepszemu :mrgreen: Tymciaczek na pewno szybko przestawi sie na nowe mieszkanie, w końcu dzieci lubieja zmiany. Jak tylko wszystko będzie urządzone , jego pokój , zgodnie z oczekiwaniami, wówczas zaakceptuje wszystko, no i najważniejsze, żeby inne dzieci poznał :mrgreen:
Widziałem wczoraj wyst epy w Twoim mieście, całkiem fajnie się prezentuje :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: , ale nie widziałem Ciebie :lovers: :lovers: :lovers: :lovers:
Jak by co to wejdz kiedys p[rzed kamery i pomachaj nam co?!! :tanczy: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: Buziaczki Aguś...

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 20 Sie, 2010 12:16   

Cześć Kochani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaczynam od rozpiski( bo od dzisiaj znowu dietkuje, dietetyczka na mnie mocno pokrzyczala, ze marnotrawie swoje wczesniejsze wysilki. Chyba tropche do mnie dotarlo :-P ).:
:arrow: 2 razowe z pomidorem
:arrow: pomidorowka z lyzka ryżu, gotowana na kostce warzywnej, z daleka od miesa
:arrow: arbuz
:arrow: pomidorowka bez ryzu
:arrow: arbuz plus jakis jeszcze jeden owoc.

Jutro moj wspanialy mąż zaczyna klasc glazure i terakote. To najciezsza robota, wiec jestem z tego powodu zadowolona. Jak juz to polozy to moze jakies foteczki w koncu wkleje. Wczporaj chcialam pocykac Wam , jakie kolorki mamy w pokojach i nawet pocykalam, ale jako to, że mam @, nie spelnily one na tyle moich oczekiwan etycznych, abym mogla je tu zamiescic :mrgreen:
No, ale mieszkanko sie robi i taka jestem z tego powodu podbudowana, ze nawet nie umiem tego opisac.
Tymciak......... och ten moj zboj , czorciol, maly potworek... bunt mam taki na pokladzie, ze wieczorami modle się, żeby padl i wstal dopiero z samego ranca. Jest na etapie histerii... wszystko wymusza krzykiem, tupaniem, lzami. Wstaje w miare w normalnych prach, ale zasypia po 22. dzien w dzien laduje w lozku o 20. Ale nie ma checi zasypiać.
Poza tym, mamy trening czystosci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Jak to pieknie brzmi, prawda? A tak po ludzku- siku i Qpkę uczy sie robic na nicnik. Juz pieknie krzyczal i informowal mnie o swoich potrzebach, ba! bylam przekonana, ze juz pieluchy ida w kat i wtedy nastapil owy bunt.... łłłłłłłłłłłłłooooooooooooooooo matko, narody klekajcie albo rzucajcie sie o glebę, co sie dzialo gdy widzial nocnik. Nie sadzilam, ze takie emocje moze wzbudzic kawal plastiku :mrgreen: .
No, ale dzisiaj nastapil jakby kolejny przelom i jedno siusiu wyladowalo w 'prawie slipach', a reszta w nocniku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . No, wiem, wiem, ze to takie niehigieniczne wywody, no, ale musze sie tym z Wami podzielic, bo gdy to pisze, nie mozecie powiedziec, ze Was to nie interesi... wiec slowotok moge sobie uskuteczniać :-P :-P :-P

Kama36 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią 20 Sie, 2010 15:10   

Aguś widze ,że wszystko idzie ku dobremu.
Młodym gniewnym się nie martw minie mu :mrgreen: :mrgreen: moja wogóle nie chciała słyszec o nocniku więc postawiłam go na środku w salonie a że było lato chodziła tylko w koszulce i tym sposobem sama zaczęła siadać(ale ona miała taki okres wtedy ,że wszystko sama musiała robić bo jakmktoś ppmagał to od razu się zniechęcała)

To co przyjemności w kładzeniu płytek no i może jednak jakas fotka waszego cudnego gniazdka :myśli1: :myśli1:

kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pią 20 Sie, 2010 19:26   

Agnieszka25, ciesze się że nadal walczysz
Agnieszka25 napisał/a:
dietetyczka na mnie mocno pokrzyczala, ze marnotrawie swoje wczesniejsze wysilki.

i miała racje
a Tobie małe manto się należy :po dupsku:

super że prace w mieszkanku ida pełną parą
czekam na foteczki :myśli1:
ooo widzę że mężuś zdrowszy jest
super same dobre wiadomości

a co do siusiania itp jak nie chce nocnika
to kup nakładkę na kibelek będzie się załatwiał jak dorosły
u nas to pomogło a że na ten nakładce była naklejka Kubusia Puchatka
to jak wołałam Łukiego na siku a nie chciał
to mówiłam że Kubus tęskni bo tam tak sam siedzi itp
a bunt minie no tylko to przeżyć trzeba :roll:
a co do przeprowadzki to Krzysiu ma rację
szybko się Tymcio przyzwyczai nowe ładne miejsce,
nowa zabawka, nowy pokój i gitara gra zobaczysz

miłego weekendu zycze

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Sob 21 Sie, 2010 10:06   

Agusiek,mały sie na pewno do nowego mieszkania przyzwyczai,trochę pewno to potrwa,ale na pewno.przecież wy tam będziecie.Babcia i dziadek to jednak nie mama i tata.Tymek ma teraz czas buntu,to ten wiek.a pewno jeszcze wszystko chce sam robić. :whistle:
nocnik postaw gdzieś na widoku, a jak zrobi w majtki niech trochę w mokrym pochodzi,może mu zacznie to przeszkadzać.u każdego dziecka działa co innego....nie ma reguł żadnych.
Niedługo przeprowadzka :clap:
milego weekendu :lovers:

Powroty są ciężkie.
Zwłaszcza do diety...
http://www.mp4.com.pl/ind...if&teksty=16793

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sob 21 Sie, 2010 10:42   

Cytat:
Młodym gniewnym się nie martw minie mu

Cytat:
a bunt minie no tylko to przeżyć trzeba

Agnieszka71 napisał/a:
Tymek ma teraz czas buntu,to ten wiek

Oj Dziewczyny , mam nadzieje, ze ten bunt minie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Co do nocnika to wczoraj sie znowu przelamal. Duzo sukcesikow bylo. Jedne majteczki tylko do prania. A tak to maluch wszystkie potrzeby oddawal w nocnik:).

Kasiulka te nakladkę mamy i jak maly nie chce juz zupelnie korzystac z nocnika to z niej korzystamy. Ja jednak wole nocnik, bo jak idziemy do wc i maly z ubikacji siega do papieru toaletowego to mozna sobie tylko wyobrazic co tam sie dzieje. A ja leniwa matka jestem wiec szukam lzejszych rozwiazan :oops: :oops: :oops:

Dzisiaj rano udalam sie z mezem i synkiem do sklepu w celu zakupienia kreacji , poniewaz 4 wrzesnia idziemy na wesele. Kreacje upatrzylam przez okno bo sklepo sobie dzisiaj pozostal zamkniety :mrgreen: . W poniedzialek tam wrocę i sie w nia wbije. Tak sobie zapowiedzialam i tak uczynie;).

Teraz M. jest na naszym mieszkanku z tesciem. Dzialaja chlopaki dalej. Wieczorkiem udajemy sie rodzinnie na grilla. Na jutro planow zbyt wiele nie mam. Mama moja w Gdansku wiec na kawusie sie nie udam w jej rejony. Marcin planuje na mieszkaniu szalec. Tescie na grzybki jada, wiec z Tyumciakiem bedziemy sami. Cos tam musimy sobie wymyslec:).
No i zaraz poniedzialek... a od wtorku moja tesciowka ma dwa tygodnie wolnego :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: . Chyba chce sie nami nacieszyc przed wyprowadzką :placz: :placz: :placz: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:

No to idę :mrgreen: . MIlego weekendowania Kobietki I Krzysio :mrgreen: :lovers:

Odpowiedz do tematu