Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Bo piękną chcę być...
Autor Wiadomość
kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pon 30 Sie, 2010 12:15   

Agnieszka25 napisał/a:
Weselicho 4 września. Ale coś M. przebąkuje, ze moze zrezygnować z niego, a kase poswiecic np. na firanki? :mrgreen: Dla mnie to jak najbardziej ZA. To ślub kuzynki Marcina , z ktora mamy kontakt zerowy. Poza tym nie mam co z Tymciakiem zrobic, a młody do 5 nie wyrobi. No zobacze co postanowi moj mąż. W tej sprawie daje mu wolną rękę

no właśnie
my mieliśmy isc na wesele 10 września
co prawda to bliższa rodzina
ale jakoś niespecjalnie mieliśmy ochotę na wesele
a dwa to kasa, jest przecież gdzie ja wsadzić
dzieciaki do szkoły przedszkola a to tez kasę chłonie
ubrać dzieci trzeba bo rosną
więc postanowiliśmy nie iść na wesele
sa rzeczy ważne i ważniejsze
dla mnie ważniejsza jest moja rodzina

Agnieszka25 napisał/a:
masaaaakra :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: . Od piątku wciągnęłam dwa tomy. Mało co spała. Czytałam w nocy i z samego rana jak mały spał. Mam jeszcze jeden, ale w ciagu 3 dni przeczytalam 1000 stron i oko me się zbuntowalo, więc daje mu dwa dni na odpoczynek przed monitorem zamiast przed książką :-P

:smiech3: tak tez myślałam że książki Cie pochłonęły
ja uwielbiam czytać szkoda że czasu na to nie mam

Agnieszka25 napisał/a:
Dietkowanie ok. Ważę sobie 80kg. ALe suwak zmienię jak 7 będzie z przodu

ciesze się że dietkujesz nadal
no i są efekty
jeszcze troszkę i 7 bedzie :thumbsup:

Agnieszka25 napisał/a:
Oj dietka jak się patrzy..... taka mega lodowa :mrgreen: .

:-> :slinka:
Agnieszka25 napisał/a:
Popołudniem byliśmy z Tymkiem na hali zabaw. Szalenstwo w czystej postaci :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: . Dzieciarnia to jednak szalona jest. Trochę załowałam, ze sie nie mieszcze do plastikowych samochodów, ale za to poszalelismy z Marcinem w basenach kulkowych bo tam wstep i dla doroslych jest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Ja to wiecie tak z umiarem to szalenstwo, ale Marcin sie chyba lepiej bawil niz dzieciaki, a ile kulek wgniotl i zgniotl to nawet nie policzę

:smiech3: już to widze oczami wyobraźni
super fajne sa takie chwile
Agnieszka25 napisał/a:
wlasnie zalatwil swoja potrzebe niekoniecznie tam gdzie nalezalo :mrgreen: .

:->
no i gratulacje odpieluchowania

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 06:30   

kaska0404 napisał/a:
sa rzeczy ważne i ważniejsze
dla mnie ważniejsza jest moja rodzina

Szacuneczek Kasiu, znam takich , którzy za cholerę nie odpuścili by, w końcu należy im się "rozrywka" . :-P

Aguś oj to w sumie masz urwanie głowy, mieszkanko w przygotowaniu, książki do doczytania, Tymcio, do usciskania, M. do kochania :lovers: :lovers: :whistle: :whistle: :whistle: ładnie, ładnie. :mrgreen:
Zastanawiam sie eeee czy czasem masz czas dla siebie ? :hmmm: Ja osobiście łapię się na tym że wszystko dominuje u mnie w życiu , bardziej niż moje potrzeby i z czasem utwierdzam się że mi tak jest dobrze. Ponieważ myślę stale o was, to nie sądź że uda Ci się uciec od demonstracji kreacji weselnej :smiech4: :smiech4: :smiech4:
Sciskam mocno, :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :love:

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 06:49   

Anusiaczku :lovers: Kasiulku :lovers: Krzysio :lovers:
Dziękuję, że mnie odwiedzacie:)

Rozpiska na dzisiaj:
:arrow: 2 orkiszowe z wędlinką + pomidor
:arrow: grejpfrut+ kawusia
:arrow: zupa ze wszystkimi warzywkami poza ziemniakami rzecz jasna + grejpfrut
:arrow: sałatka z pomidorka i czegoś tam jeszcze
:arrow: grejpfrut albo jabłoń :-)

Mam dwudniowa oczyszczeniowke i musze w siebie ładować grejpfruty , kiwosze i pomarańcze:)
Mam dzisiaj mega lenia. Megaśnego, że aż miło.

gufinka 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 19:01   

Agnieszka25, :jupi: :jupi: :jupi: hej, hej,hej :jupi: :jupi: :jupi: Przez Was muszę z siebie zrobić inkubator albo wyhodować tasiemca jak to mówi dr House :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: bo oszaleję :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: maleństwo :jupi: :jupi: :jupi:

Ech....nie ma jak głupawka jesienna :crazy: :crazy: :crazy:

Viva Italia!!!

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010 06:01   

Agnieszka25 napisał/a:
Mam dwudniowa oczyszczeniowke i musze w siebie ładować grejpfruty , kiwosze i pomarańcze:)
ba , widzę ze nie dla mnie twoje odżywianie, mam chyba alergię na zapach cytrusów, jak ktoś obiera to ja się duszę normalnie :tongue: co nie znaczy że nie lubię , ale zapach dobija mnie... :oczy:
Agulka, wiemy że się oczyszczasz, ale nie wiemy jak wygląda sprawa z mieszkaniem, jaki to etap, z czym masz problemy ? i najważniejsze co u Tymciaka ? :grin: Melduj więc ja należy co.... :love: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers:

sabina 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010 17:42   

Agnieszka25, łoł :yikes: ale rozpiska normalnie :uklony: :uklony: :uklony: :uklony:

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010 20:11   

do pon.-wtorku mnie nie bedzie.
Padam ze zmeczenia już.
Na te kilka dni odkladam komputer, bo jednak nie da się wszystkiego ze soba polaczyc.
Buziaki i zycze juz udanego weekendu:) :lovers:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 06:46   

Agnieszka25 napisał/a:
do pon.-wtorku mnie nie bedzie.
HA dziś już czwartek i co??????
Ciągle pusto ?
Agus, mam nadzieję ze niebawem dowiem sie co u was dobrego.
Tak czy owak, Twojego ducha tez brakuje tu , a nader wszystko Tymciaka ... :cry:
Zostawiam szybkie buziaki, ale i tak nie odpuszczę Ci ... :lovers: :lovers: :lovers: :lovers:

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 11:45   

Jak to ducha Tymciaka brakuje? Co to ma być? Przeciez to ja sobie tutaj palce zdzieram, opisujac mym jakże fantazyjmym i medialnym jęzorem, czyż nie?
Tymek tam od czasu do czasu coś odwali, ale to mi sie nalezą wszelakie pochwały, że potrafie to w taki nieziemski , interesujący sposób opisać, hyhyhyhy.
No to sobie pokadziłam.

Co tam u nas. Uwaga zaczynam:

Mieszkanie, łazienka/wc gotowe. Łącznie z szafkami. Płytki położone. Dechy położone. Odmalowane wszystko. Czekamy teraz na kuchnię i drzwi. A kiedy sioę doczekamy- nie wiem.

Dieta, yyyyyyyyyyyyyyyy.... no w tym temacie to mialabym wiele do powiedzenia :mrgreen: . Ale nie powiem :-P . Ogolnie trzymam sie zasad diety, ale zdarzaja mi sie takie wpadki, ze o klękajcie narody...

Tymek, nadal ma okres buntu. Ostatnio w kościele mi sie poplakał, bo dałam mu pieniążek 'na tacę', a ministrant zbierał ja tak powoli, wiec na cały kościoł rozległ sie szloch Tymka i wydzieranie " nIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ma pana( tak, tak, moje dziecko nie używa literki 'e'. )". Pan dostał takiego przyspieszenia, jak mały sie darł, że sama w szoku byłam a przy tym i pełna uznania. Do tego mały zaczyna bajki opowiadac i sie mega droczyc i tym samym mówi do mnie: dziadzia.... Stwierdzam, ze czemu by nie. W przyszłosci jak bede miała kłopoty z wąsami czy innymi takimi to przynajmniej będę wiedziała dlaczego. Poza tym Tymek każdego dnia zaskakuje czymś nowym. Zaczyna śpiewać piosenki... tzn. niektore wyrazy i niestety chcac nie chcac, musze przyznac jedno- talent wokalny to on ma po mnie... czyli muzyka sobie, nuty sobie a Tymek sobie i niekoniecznie tak jak nalezy. Do mam talent go raczej nie zgloszę :mrgreen: .
Nawet nie wiem co moge na jego temat napisac, poza tym, że przekręca słowa tak, że czasem wstyd mi ... np. winda wg Tymka do pinda; pizza wg Tymka to pizda( nie uzywamy tego słowa ..brrrrrr);chrupki i inne chipsy to wg malego: cipy. I tak np. ostatnio wchodząc do sklepu , pani go pyta:
- a co byś chciał sobie dzisiaj tutaj u mnie kupic, co Ci podac.
odpowiedz prosta i jakze czytelna:
- ja cie cipy.

No cóż, buraka spaliłam- to mało powiedziane. Zanim wytlumaczylam, ze Tymciak tak przekształca wiele wyrazów, byłam wykonczona .... Och głupia matka ze mnie, bo powinnam sobie darowac i jak dziecko sobie zazyczy to pani powinna mu dac i tyle ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

No dobra, nabelkotalam jak szalona wiec zmykam stąd.
;-) :lovers:

anetaz3 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 18:59   

Agnieszka25, -widzę, że u Was wesolutko.Tymek jest niesamowity :-> :thumbsup:
I z mieszkankiem widzę,że już jesteście do przodu. Jeszcze trochę i przeprowadzka się szykuje. Będziesz pewnie bardzo tęskniła za teściową :mrgreen: Jak ty bez niej wytrzymasz :yikes: :hmmm:
Aguś dzięki za sms :lovers:
Pozdrawiam Was serdecznie :wave:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 20:10   

Agnieszka25 napisał/a:
chrupki i inne chipsy to wg malego: cipy. I tak np. ostatnio wchodząc do sklepu , pani go pyta:
- a co byś chciał sobie dzisiaj tutaj u mnie kupic, co Ci podac.
odpowiedz prosta i jakze czytelna:
- ja cie cipy.
Moja młoda też na chipsy mówiła cipa :blink: i podobna sytuacja w sklepie kiedy młoda zobaczyła chipsy mówi do mnie ciocia jakaaaaaaaaaaaaaaa duźia cipaaaaaaaaaaaaa :smiech3: :smiech3: :smiech3: raka spiekłam takiego że łooooooooooooooooooo i szybko wyjaśniłam babie co to mnie zabiła prawie wzrokiem, że cipa wg młodej to przekąska pt chipsy

Natalie 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 23:28   

Nie ma to jak drobne problemy z wymową i wynikające z tego nieporozumienia :->

Witam serdecznie

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 05:42   

Agnieszka25, tak sobie pomyślałem, jak nadchodzi weekend , to może zrobicie sobie malutką przerwę i rodzinnie spędzicie czas w miły sposób , rodzinnie - niekoniecznie globalnie z teściami :-P :lovers: :lovers: :lovers:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 06:57   

Agnieszka25, pozdrawiam serdecznie, jak zawsze Tymcia , Ciebie, mężusia, nie moge doczekac sie waszej przeprowadzki... fajnie bedzie pooblewać świaeżo malowane ściany zeby farba trzymała :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010 06:27   

Aguśka , co to za znikanie ... zaczynam sie denerwować że coś się dzieje... :hmmm: :hmmm: :hmmm: :lovers: :lovers: :lovers:

Odpowiedz do tematu