Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Bo piękną chcę być...
Autor Wiadomość
Kama36 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto 16 Mar, 2010 10:29   

Kurcze ja też musiała bym odwiedzić dentystę :zdenerwowany: :zdenerwowany:
Aga raz w tygodniu chcesz biegać :yikes: zuch dziewczyna :thumbsup:
A jak Tymcio?

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 16 Mar, 2010 12:56   

Cytat:
no tyle że ja nie ze strachu

Zazdroszcze tym, ktorzy nie boja sie dentysty. Ja kiedys sie nie balam, a teraz to czysta panika i juz.

kaska0404 napisał/a:
a jak Tymcio się ma

Tymcio w dzien lepiej. W nocy jeszcze roznie. Ale zabki sie nadal nie przebily.

Cytat:
Aga raz w tygodniu chcesz biegać zuch dziewczyna

Chcę Kamciu, ale pewnie odpadnie mi tydzien w ktorym bede miala @.... No, ale wiem, ze czeka mnie wiele wizyt bo chce wymienic plomby te starsze i zrobic przeglad zabka po zabku, zeby miec na jakis czas spokoj. Podejrzewam, ze 3-4 miesiace mi to i tak i tak zajmie.

Wczoraj bylam tak spieta, ze moja waga dzisiaj pokazala 81,4 kg. Ale nie zmieniam suwaka, bo dzisiaj stresu brak i nie wiem jak jutro bedzie wszystko wygladac :mrgreen:
Tesciowa chora i siedzi w domu. Lubie kobiete, ale jak jest chpra, albo przeziebiona to gorzej niz z facetem.
Dzisiaj np. przy sniadaniu opowiadala mi o swoich wydzielinach z nosa. Odechcialo mi sie jesc. I to nie to, ze jestem jakas nadwrazliwa w tym temacie, no ale bez przesadyzmow :mrgreen:
Podejrzewam, ze z tydzien wolnego dostanie i bedzie ciezkawo, ale co tam, damy rade.
Jakies dluzsze spacerki, wyjscia do mamy...
Kochani gdybyscie wy wiedzieli, jak juz czekam na nasze mieszkanie. Mam na serio milych tesciow... ale hmmmm, no jest kilka takich "ale"...
Sciskam Was i milego dnia zycze :lovers:

Dopiska,18.35

Jejciuniu jakie pustki na forum dzisiaj.
Wklejam rozpiskę:
:arrow: kromka z wędlinką
:arrow: jogurt
:arrow: pół talerza zupy ze wszystkimi warzywkami
:arrow: 3 wasy
:arrow: twarożek, poł grejpfruta

Ćwiczen zero bo mnie gardło boli i siły brak. Ale co za małym sie naganiałam to moje. W czwartek mam zaklepana godzine na silowni, wiec sie nie wywinę:P

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Sro 17 Mar, 2010 12:19   

Agnieszka25 napisał/a:
np. przy sniadaniu opowiadala mi o swoich wydzielinach z nosa.
Aga sorka ale tak mnie jakoś wzięło :smiech3: :smiech3: :smiech3: Twoja teściowa to najlepszy sposób na dietę :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Sro 17 Mar, 2010 18:26   

Cytat:
Aga sorka ale tak mnie jakoś wzięło :smiech3: :smiech3: :smiech3: Twoja teściowa to najlepszy sposób na dietę
:smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: rzeczywiscie spadek wagi murowany :tongue: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:
Agnieszka super ze wizyte przezylas,ja tez dentysty nie lubie.pozostalosci po wczesniej jak zastrzyki przy wyrywaniu zeba nie dzialaly,za komuny tak bylo :blink: teraz juz mniej sie boje.
milego wieczorka :lovers:

Powroty są ciężkie.
Zwłaszcza do diety...
http://www.mp4.com.pl/ind...if&teksty=16793

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 18 Mar, 2010 12:08   

Anja napisał/a:
Aga sorka ale tak mnie jakoś wzięło Twoja teściowa to najlepszy sposób na dietę

Agnieszka71 napisał/a:
rzeczywiscie spadek wagi murowany

:smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: wystawię ją na allegro jako srodek odchudzający :mrgreen:

Tymcio katarzy nadal, tesciowa no wiadomo tez chora, mnie boli gardlo i kaszel jakis mam ...
Ogolnie dobrze sie z malym czujemy, ale cos tam nas rozbiera.
Dietke staram sie trzymać, chociaz wczoraj bylam chwile u mamy i pozwolilam sobie na kanapkę ze swoijskim smalczykiem z miesem :mrgreen:
Jak nie jem takich rzeczy tak wczoraj mnie naszlo :mrgreen:

Rozpiska dzisiejsza:
:arrow: kromka z twarogiem
:arrow: serek homo + dwa paluszki krabowe
:arrow: jajecznica na maselku z 2 jaj+ 2 wasy
:arrow: dwa jablka
:arrow: grejpfrut+ 2 paluszki krabowe

Dzisiaj nie pichce , nie chce mi się. Moja tesciowka tez widze, ze za nic sie nie bierze.
Wiecie ja nie wiem jak to funkcjonuje, ale od kiedy u nich mieszkamy, tesciowa ma dwie lewe rece do wszystkiego. Najgorsze w tym wszystkim jest chyba to, ze sama ja do tego przyzwyczailam. Widze, ze np. za gotowanie bierze sie tylko w niedziele i to wtedy jak my idziemy na obiad do mojej mamy. W tygodniu jak ja nie ugoptuje to ona sie sama nie ruszy. Hmmmm. Stwierdzilam, ze ogranicze troche to gotowanie. Na poczatku chcialam z nia o tym porozmawiac. Teratz stwierdzilam, ze do czercwa juz tak niedaleko, ze jestem w stanie to przemilczec i nie psuc atmosfery. No zobacze.
Buziaki Kochani. :lovers:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Czw 18 Mar, 2010 12:13   

Agnieszka25 napisał/a:
:smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: wystawię ją na allegro jako srodek odchudzający
:smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: i jeszcze na tym majątek zbijesz. Ja bym takiego czegoś nie zniosła i czym prędzej bym się wyniosła gdzieś do pokoju czy jak. Nienawidzę też siorbania a mlaskanie doprowadza mnie do szewskiej pasji.
Agnieszka25 napisał/a:
Teratz stwierdzilam, ze do czercwa juz tak niedaleko, ze jestem w stanie to przemilczec i nie psuc atmosfery
Czasmi lepiej coś przemilczeć niż drzeć koty przez ileś czasu.

Kama36 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 18 Mar, 2010 20:41   

Ja nie cierpię chrząkania i wiecie jak ktoś połyka smarki miałam takiego profesora :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Aga kochana zdrówka dla was :lovers:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 19 Mar, 2010 09:40   

Kama36 napisał/a:
jak ktoś połyka smarki
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: Kama weź no i obrzydziłaś mi śniadanko :evilmad:

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 19 Mar, 2010 10:58   

hehehehehhehe, nie no masakra.
ja powiem Wam, ze tez mam jazde na tym punkcie. Moje dziecko nie umie jesc sztuccami, ale za to majac rok wiedzialo jak sie smarcze:P
U nas zadne fridy nie przeszly. Tymek jak jest przeziebiony korzysta z chusteczek normalnie. I to moja duma. Bo mnie wlasnie tez okropnie razi jak ktos charczy, albo łykaaaaa.bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
No to ide usypiac malego. Jak zasnie moze uda mi sie wpasc :mrgreen:

Dopiska 13:
No i młody śpi, poodwiedzałam Was, a teraz idę gotowac obiad jakiś. Mąż miał chęci na żurek, więc chyba zrobię. Niech chłopak wie jaką ma wspaniałą żonę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Około 16, narzeczona brata weźmie Tymcia na spacer, a później odstawi go do mojej mamci. Synuś do domu wróci około 20. Ja w tym czasie planuje poleżec troszkę. Całkowicie straciłam głos. Jutro Marcin idzie popatrzec bo są jakies biegi w Kołobrzegu, a ja w tym czasie pojadę z małym do mamy. Mój M. planuje w przyszlym roku wystartować. Zaczął od tyłka strony i od kupienia sobie stroju do biegania.... ktory lezy i czeka, az M. w niego wskoczy i popędzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To nie tak, ze nie wspieram męża , bo wspieram, ale ten jego zapał mnie czasem powala :mrgreen:
Zmykam do kuchni. Miłego weekendu Kochani Wam życzę :lovers: :love:

wiki77 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Sob 20 Mar, 2010 17:15   

oooo, temat o mamusi ;-) ...o swojej mogłabym ksiązke napisac.......niezbyt pochlebną :-/

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 21 Mar, 2010 12:30   

Wikuś , wiesz ja o swojej tesciowej mialam super zdanie dopoki z nia nie zamieszkalismy. Bardzo sie ciesze, ze czas naszego pobytu tu zmierza powolutku do konca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

No i Kochani doczekalismy się.
WIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSNNNNNNNNNNNAAAAAAAAA :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 21 Mar, 2010 20:06   

Agnieszka25 napisał/a:
WIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSNNNNNNNNNNNAAAAAAAAA :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy: :oczy:
nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :zdenerwowany: :zdenerwowany: :zdenerwowany: :zdenerwowany: :zdenerwowany: :zdenerwowany: :zdenerwowany: :zdenerwowany: :zdenerwowany: :zdenerwowany: :zdenerwowany: :zdenerwowany: :zdenerwowany: :zdenerwowany: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2:

Kama36 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 21 Mar, 2010 20:38   

Aga jak zdrówko?
Wiesz wybieram się latem w okolice Kołobrzegu więc jak bys była chętna to możemy sie spotkać :mrgreen:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 22 Mar, 2010 08:20   

Agnieszka25 napisał/a:
WIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSNNNNNNNNNNNAAAAAAAAA

Aguś , dzięki za częste odwiedzinki, dobrze miec jakies oparcie , nawet w czasie nieobecności.... i masz racje nareszcie przyszła... przynajmniej na papierze...
Agnieszko, w jednym tylko mnie zaskoczyłaś, czy ja wygladam jak paluszek Surimi ????????? :lovers: :lovers: :lovers:

kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pon 22 Mar, 2010 08:44   

Cytat:
No i Kochani doczekalismy się.
WIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSNNNNNNNNNNNAAAAAAAAA

ehhhhhhh kochana poskacze sobie z Tobą
:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
:tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

nareszcie wiosna
Kama36 napisał/a:
Wiesz wybieram się latem w okolice Kołobrzegu więc jak bys była chętna to możemy sie spotkać

też miałam taki plan
no niestety nie w tym roku
a szkoda ja kocham morze

Odpowiedz do tematu