Witajcie dziewczyny.... moze zaczne od tego ze juz od bardzo dawna czytam wasza stronke i wasze zmagania z kilogramami.... teraz powiem wam kilka slow o sobie. Mam 20 latek za (jeszcze) odchudzam sie juz od jakiegos czasu.... wazylam 72.8 kg obecnie waze 63kg ale moja upragniona waga jest 58 kg mam nadzieje ze mi pomozecie dotrwac.... ostatnio niestety zaniedbalam diete ale wracam do niej pomozecie??
odchudzam sie juz od jakiegos czasu.... wazylam 72.8 kg obecnie waze 63kg
sukces juz osiągnęłaś, wspaniale i moje grtulki, podobno najgorsze sa początki a później juz leci. Napisz jak siągnęłas swój dotychczasowy rezultat, jaka diete stosowałas i ćwieczenia.
mam 173 wzrostu tak wiem niby waga jest prawidlowa ale mam troszke sadelka które mnie denerwuje..... i dlatego chce sie go pozbyc
iwonka69 napisał/a:
Napisz jak siągnęłas swój dotychczasowy rezultat
w sumie to nie stosowalam zadnej drastycznej diety.... raczej trzymalam sie 1000 kalorii oczywiscie nie jadlam bialego pieczywka.... a co do cwiczen to roznie bywalo.... ale staralam sie wieczorami chwile poruszac....
ale teraz niestety zaniedbalam biete sama nie wiem dlaczego..... od jutra wracam do niej
nic specjalnego.... standardowo brzuszki, i jakies rozne wymyslone wygibasy codziennie po jakies 10 minut ale od marca wykupilam karnet na fitness na stepa bede chodzila 2 razy w tygodniu
kiedyś chodziłam na fitness teraz nie mam czasu stepa zawsze nie lubiłam bo łatwo z niego gibnąć ale daje efekty ja mam zamiar gdzieś się zapisać, ale to jak będzie ciepło i jasno mam nadzieję, że na zamiarach się nie zakończy
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2008 Posty: 5166
Wysłany: Pon 23 Lut, 2009 18:42
Dodzik, ale malusio na tą kolacje 1 wafelek ryzowy umarłabym z głodu jak nic Mam nadzieje że Cie już głod nie dopadnie ale może jeszcze cos na ta kolacyjkie zjedz bo jeszcze wczesnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum