Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Sro 05 Lis, 2008 12:09
isztar3, wróciłaś jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cała i zdrowa w jednym kawałeczku kochana jak ja się cieszę,że Cię tam nie zżarli bo wiesz na Twój widok cieknie
Wysłany: Czw 06 Lis, 2008 17:50
Dzięki dziewczyny Ja niestety strasznie was zaniedbuję ostatnio Ale wierzcie mi to nie zmojej winy. U mnie w pracy urwanie głowy, w domu teściowa grasuje (przyjechała zająć się córcią pod moją nieobecność, bo weś tu zaufaj mężowi ), do tego sprawozdanie z audytu, duży kontrakt na tapecie (masa dokumentacji do przygotowania), szkoła, dziecko, mąż (chociaż przyznam, że dla niego to mi najbardziej czasu brakuje - biedaczyna), no i w przyszłym tygodniu kolejny wyjazd, tym razem do Polski, do którego też muszę się pożądnie przygotować. Po prostu MASAKRA. I wiecie czego mi najbardziej brakuje - siąść sobie przed komputerkiem w domu z kawcią, nadrobić wasze pościki (około 5 tysiące ) i popykać sobie z wami na spokojnie.
Strasznie tęsknie za wami
Mam nadzieję, że niedługo sytuacja troszkę się rozluźni. Teraz uciekam do domciu.
Bo ty nie zrobilas sobie prywatnej galerii tylko na ogolnej sa twoje zdjecia.Wejdz na galerie i tam jest napis prywatne galerie uzytkownikow -kliknij i tam jest isztar
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2008 Posty: 5166
Wysłany: Czw 06 Lis, 2008 22:22
już widziałam .Fajnie Was było zobaczyć wszystkie Agnieszka71, Ja to taka ciemna w tym forum że aż wstyd no ale idzie mi coraz lepiej Na szczęście ktoś wytłumaczył jak robić suwaczek i wstawić zdjęcia, tak prosto jak budowa cepa więc mi się udało
Isztarku u ciebie faktycznie urwanie głowy ale kiedyś się to skończy i czas dla siebie będziesz miała. Ino tylko na forumku do poczytania pościków więcej będzie.
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Pią 07 Lis, 2008 17:03
isztar3 napisał/a:
no i w przyszłym tygodniu kolejny wyjazd, tym razem do Polski,
u nas chyba nikt nie bedzie próbował karmić cię robalami szybciej golonka czy schabami z kapuchą ( ze juz sama nie wiem ,co bardziej szodliwe tak naprawdę -dietetycznie mam na mysli ) isztar , widzę ,że nieźle Ci sie nawarstwiło ,ale dajesz radę ,a mężusia to chociaz poprzytulaj czasem bo to ciężka rasa i aby coś nie teges to staje okoniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum