poszukaj sobie w internecie.. tam jest tego masa.. albo przeleć po forum moze cos bedzie.. ja osobiscie sama sobie układam treningi.. albo chłopak mi pomaga.. wiadomo ze jeden dzien w tygoniu przerwy trzeba zrobić.. miesnie tez musza odpocząc.. jak bedziesz bardzo chciała to zaczniesz ćwiczyc.. a jak nie to juz twoj wybó.. kazdy ćwiczy na swoje możliwosci..
no tak tylko teraz bede mialaw psychice ten fakt ze jezeli nie bede cwiczyc 50 min to i tak moja tkanka tluszczowa nie bedzie spalana wiec na marne robie te brzuszki i sie mecze
ja na początku zaczynałam od mniejszej ilosci.. a teraz juz potrafie ćwiczyc 80 minut bez przerwy.. to wszystko zalezy od mobilizacji i wkrecenia sie w rytm ćwiczen
cześć Dorotka
jeśli chodzi o ćwiczenia to najprostsze są najlepsze... jeśli masz schody w domu to góra i dół to raz pochodź 20 razy
kup sobie skakankę i poskacz
podciągaj się na krześle lub za pomocą ławy rób mini pompki
kilka podskoków, skrętów
szybki spacer jeśli nie dajesz rady biegać
jeździj na rowerze
tyle możliwości
pozdrawiam
nie trzeba inwestowac w drogie rzeczy... szczerze to ja mam jakiś ten bajer do robienia brzuszków i nic mi nie daje... wolę włączyć jakiś abs, żeby nie popaść w rutynę
jeśli nie potrafisz sama ćwiczyć, znajdź koleżankę, z która się poruszacie lub jeśli Cię stać kup karnet na siłownię, basen , fitness
poszukalam w necie i znalazlam rozne cwiczenia to rece brzuch uda i pisladki i mysle ze jak je bede codziennie robila to bedzie akurat :) trzymajcie za mnie kciukasy
2 kromki slonecznikowego z serem do smarowania ii pomidorem + 5 lyzeczki serka waniliowego
pol suchego nalesnika
suchy nalesnik+ nalesnik z grzybami
pol talerza zupy botwinki
nesvite (platki owsiane z mlekiem)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum