Dorcia trzymam za Ciebie kciuki, pozdrawiam Cię serdecznie i myślę ze niebawem znów suwaczek przesuniesz. Zobaczysz jaka to frajda , a jak inni będa zazdroscić Dorotko, miłego spokojnego dnia, żadne tam zastoje,, przestoje itp. nie zmienią naszego pozytywnego nastawienia. Prawda?
jestem caly czas z wami tylko mniej pisze bo jakos tak mi went brak no i nie mam co pisac bo u mnie nic kompletnie sie nie dzieje......
no moze ze w ciagu tygodnia zostalam podwojna ciocia i zostalam poproszona zebym byla swiatkowa na weselichu :) i dlatego mam dodatkowa motywacje do zgubienia kilogramow do sierpnia mam czas zeby uzyskac moja wage :) takze trzymac kciuki :P
kochani przepraszam ze nie zagladam czesto ale jestem zalatana :) od jednego brzdaca do drugiej malutkiej :) i do tego praca takze czasu brak doba z krotka :) te maluchy sa swietne :)
sabina napisał/a:
oo i nic nie stawiasz no wiesz
pewnie ze stawiam dla wszystkich
no motywacje mam wielka i chce zeby sie nie skonczyla :)
przepraszam was najmocniej ze tyyyyyyle czasu nie zagladalam tu ale czasu brak na wszytsko.... a jak wracam wieczorem z pracy to tylko mysle jakby tu najszybciej znalezc sie pod prysznicem i pod koldra....
a co u mnie??? hmmm w sumie nic ciekawego ciagle to samo..... praca praca i tylko praca..... doslownie kazdy dzien wyglada tak samo.... w pracy ciagly stres.... wiecie jak to jest w aptece :/ nie jest latwo i przyjemnie..... niby sie stoi w bialym fartuszku i podaje co pacjent chce..... ale tak rozowo nie jest..... ciagle jakies kontrole zmiany ityd a praca z ludzmi jest rozna nie kazdy jest mily....
co do diety to wzielam sie w garsc i od tygodnia pilnuje co jem... waga hmmmm 66 kg no ale coz mam motywacje.... w tamte wakacje wazylam 58 i wtedy sie swietnie czułam wiec teraz jest moj czas zeby dobic do tamtej wagi i zostac juz przy niej....
kurcze wstyd mi strasznie ze nie wiem co u was slychac ale i nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego
postaram sie czesciej zagladac bo z wami latwioej jest pilnowac diety....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum