Dorotek21, ależ ja jestem drań, chciałem już dawno podziękować za przepisik , tyle że mnie forum nie widziało
Dlatego teraz bardzo, bardzo dziękuję.
Podczytuję opis Twojej walki z dietką, jesteś dzielną dziewczyną , sam nękany jestem (jak większość) apetytami na słodkie i ... przegrywam często, ale Ty walczysz jak widzę , .... wniosek nasuwa się jeden, dasz radę ze wszystkim.
Idzie Ci świetnie, a będzie jeszcze lepiej. Wspomnisz moje słowa.
Pozdrawiam
dziewczyny i chlopaku :)
po raz kolejny przegralam ta bitwe po raz kolejny opadlam na samo dno po raz kolejny wpadlam w wir zarcia.....
ale upadlam teraz powstane.... juz sie nie dam.....
motywuje mnie strasznie data 25,08,2012.... przeciez nie moge byc hipopotamem na wlasnym slubie prawda??
trzymajcie kciuki zaczelam teraz juz i nic tego nie zmieni :* koniec z zarciem
Dorotek21, hurrrra , znowu zmotywowana , jak miło słyszec . Będziesz na pewno najpiękniejszą panną młodą , i to niezależnie od wyglądu. W takim dniu wszystkie dziewczyny są najpiękniejsze.
Dorotka, ty masz mocny charakter i na pewno zawalczysz skutecznie, wierzę w Ciebie .
JAZOO, dziekuje ze jestes ze mna :) dziekuje za cieple slowa one daja jeszcze wiekszego kopa :)
pierwszy dzien diety za mna i wcale zle nie bylo a wrecz przeciwnie nie czulam glodu a to pewnie dlatego ze mialam jeszcze zoladek wypchany z poprzednich dni :P dzisiaj juz czuje sie pusta ale zaczelam od zdrowego sniadanka i kubka kawy
a i moje postanowienie to:
zaczne zabierac do pracy jakies jedzonko z domku a nie amawiac z barow bo to mnie zgubilo :) a jesli juz bede musiala cos zamowic to tylko jakas salatke :) no i do tego przez taki system zaoszczedze sporo kasy :)
pozdrawiam serdecznie wszystkich
P.S czuje ze to moj czas na gubienie zbednego balastu jestem pelna optymizmu i energii
Agnieszka25, to jestesmy razem :) w kupie sila hehehe :D
kolejny dzien za mna... i ajk poszlo??....wygralam??
otoz dzisiaj na moim stole zagoscila nutella.... wrocilam z pracy patrze a tu buleczki i nutella.... slinka mi leciala oczy wychodzily ale nie.... nie dalam sie.... grzecznie umylam raczki i poczekalam na obiadek:) takze to taki moj maly sukces :)
no ale mimo to czuje sie pelna.... czy duzo zjadlam?? srednio wiem ze potrafie o wiele wiecej... moze jutro rano stane na wage i zobacze co i jak.... zobacze czy 3 dni diety cos daly
slinka mi leciala oczy wychodzily ale nie.... nie dalam sie.... grzecznie umylam raczki i poczekalam na obiadek:) takze to taki moj maly sukces :)
brawo Dorotko, tak trzymaj.
Sałatki i surówki to świetne rozwiązanie na głód , byle utrzymane w formie light.
Ostatnio kupiłem w Empiku małą książeczkę za ok 25 zł, Czy wiesz co jesz? - Poradnik konsumenta czyli , na co zwracać uwagę , robiąc codzienne zakupy. Polecam wszystkim, to baza wiedzy o podstawowych produktach, ich stosowaniu, znaczeniu, rozpoznawaniu wartości wśród innych podobnych itp.
Warto wiedzieć z czym walczymy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum