mam kryzys.... opędzlowałam już połowe merci....na szczęscie średniego..ale chyba nie powstrzymam sie przed kolejną połową ;(
ah niech ktoś mnie powstrzyma,..takie pyszne...i maja endomorfinki...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2008 Posty: 5166
Wysłany: Nie 12 Paź, 2008 09:31
no to zjedz do końca skoro już tak z góry zakładasz a od jutra dietka i po kryzysie :-D .Jakbyś mi się poskarżyła realnie a byłaby taka możliwość to bym przyszła do Ciebie i wyrzuciła Twoją resztę merci przez okno ale najpierw rozpakowałabym z papierków cobyś po nie nie poleciała na dół Mam nadzieję że dzisiaj jest juz dobrze z samopoczuciem
jak będe miała chwilę i juz nastrój...przelece wasze
sunny rose napisał/a:
blogi
UFF
nie bój się Asiulku ..od mężczyzn trzymam sie z daleka,
Gapa a jaki fryz robisz ? ja to odswieżam kolor...ale diablik we mnie siedzi..na rudo sie zrobić ;) a jestem jaśniutką blondynką....
Mila92 :) oj przydałby mi sie szalony....dziś wszamalam w ramach...reinkarnacji...2 kanapki z nutellą...boję sie co będzie po łikendzie....:) ale wierze wierze że będzie dobrze..
ja nie wiem czy każda tak ma...ale jak mnie ugryzie jeden facet...wszystkich musi zaboleć...więc tak jako jedyny rodzynek w grupie...ide na zajęcia i zionę ogniem na moich facetów... :( wracam kochane do mechany....bo będzie nieciekawie ..oj nieciekawie... :* buziaki moje...piękne :) w łikend was przelece....do cna!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum