Z tych gorszych wiadomości to moje kochanie dzis o 5.00 wyjechało do pracy na dwa tygodnie i jesteśmy z Julcią samie juz zaczełam odliczanie jak narazie jest liczba 14.... pocieszam sie ze z każdym dniem jest bliżej. Tym bardziej ze wróci idealnie na moje urodziny 18 marca
hmmm to ciesz sie że będzie na Twoich urodzinach
a teraz no cóz to tylko dwa tygodnie
dasz radę
KropkA napisał/a:
Ja dzis ide zakupić rękawice do masażu i bede sie masować, trzeć, nacierac, wcierac by to cholerstwo znikło.... Dieta tez bedzie antycellulitowa i minimum 2 litry wody dziennie.... Hmmmmm mysle nad skakanką..
no właśnie masaż, dużo wody
hmm może balsam jakiś wyszczuplająco antycellulitowy
a no i piling
ja sobie kupiłam taki wałeczek(takie kółeczka) do masażu na sucho
no do kąpieli tez mam
nie wiem wydawało mi się to lepsze niż rękawica
No Kochana, przedostatni post to tryska taka energia, ze az sama zapragnelam zawalczyc z cellulitem:D
Ciesze się, ze juz zdrowa jestes!!!!!!!!!!!!
Te dwa tygodnie Ci szybciutko poleca. Bedziemy odliczac z Tobą:))))
Sciskam Cie i caluje mocno
Kropka poszperaj na forum,gdzies cos bylo o cellulicie cos o masowaniu kawa...
musialabys poszperac albo moze ktos pamieta gdzie to bylo
ciesze sie ze juz lepiej sie czujesz a te dwa tygodnie szybko zleca
p.s.
tez spod znaku ryb jestes
Agnieszka71, z marca jesteś? ja z 18 a ty? Już wyczytałam o tej kawie. Napewno ja bede stosowac Kurcze jaki optymizm dziś ze mnie bije..... Pomimo tego ze jest mi troche smutno, bo mój Skarbek pojehał to tak jakoś jestem nastawiona na wszystko bojowo- pozytywnie....
Mam drugi suwaczek, który bedzie mnie mobilizował do ćwiczeń i ruchu....
także się smaruje masuje ćwicze
i marzę o efektach
chociaż troszku
KropkA napisał/a:
gnieszka25, To walczymy razem!!! Nie ma na co czekac, do noszenia sukienek jeszcze troche czasu zostało, wiec albo teraz, albo nigdy.
hihihi no trudny okres na diety i wyszczuplania itp
no ale efekty mile widziane na wiosnę i lato
bynajmniej ja próbuje walczyć
mało czasu mam no ale co zrobić
Agnieszka71 napisał/a:
Kropka poszperaj na forum,gdzies cos bylo o cellulicie cos o masowaniu kawa...
musialabys poszperac albo moze ktos pamieta gdzie to bylo
oo widzisz znajde chwilke to poszukam
a kawa tak tak ponoc dobrze działa
w tym balsamie co kupiłam ponoć jest kawa i l-karnityna
Wczoraj jak sie zawziełam to 100 brzuszków zrobiłam... Plus inne ćwiczenia ogólne na pupe, nogi ramiona..... A dzis tak mnie uda bola i mieśnie brzucha ze sie smiac nie moge za bardzo... Dzis wieczorem powtórak z rozrywki Zakupiłam szorstka rekawice i takie cudo z wypustkami.... i bede masowac sie wieczorkiem Spacer zaliczony, zdrowe zakupy zrobione, zupe gotuje juz na pare dni (z kapusty włoskiej, włoszczyzny, paru ziemniaków i ogromnej ilości świeżego koperku ) uwielbiam ja i bede wcinac na obiad az do soboty pewnie... Mała Księzniczka śpi poobiednią drzemką wiec mam chwilke spokoju, pózniej bede robic porzadek w jej zabawkach bo juz powoli pokój zasypuja ( a mamy małe mieszkanko 23 metry i jeden pokój) tak wiec trzeba to ogarnąć Pogoda cudowna, aż chce sie śpiewac i tańczyć kocham słońce.....i kocham wiosne.... Juz chce zobaczyć zielone liście normalnie mam niedosyt zielonego koloru..... to przez ta zime.............. Buziolkam Kochani
inne ćwiczenia ogólne na pupe, nogi ramiona..... A dzis tak mnie uda bola i mieśnie brzucha ze sie smiac nie moge za bardzo
ja ci doradzę - nie śmiej się pupą Kropcia - juz cię kocham za wulkan energii jaki masz w sobie, chyba będziesz świetnym lekiem na chandrę dla wszystkich , taka doza entuzjazmu wiosennego to lek na receptę ...
Dziękuje ci za rade JAZOO, juz sie nie śmieje pupą i od razu lepiej.... I dziękuje za dobre słowo, to wiele dla mnie znaczy
W nocy sniegu mi napadało ja tu bocianów wypatruje kiedy wróca a tu snieg za oknem i -3.... brrrrrr chce wiosne!!! Dziś wziął mnie spontan jade do siostry do Mirosławia z małą i to bez wózka na przystanek mam dość blisko autobusem zajade w 25 minut.....mam nadzieje ze dam rade , pohasamy po lesie, nawdychamy sie swiezego powietrza, naładujemy baterie i bedziemy sie super bawic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum