Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Dążenie do ideału :)
Autor Wiadomość
kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pią 05 Mar, 2010 10:09   

JAZOO napisał/a:
a ci doradzę - nie śmiej się pupą

KropkA napisał/a:
juz sie nie śmieje pupą i od razu lepiej...

:smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:

KropkA napisał/a:
W nocy sniegu mi napadało :yikes: :yikes: :yikes: ja tu bocianów wypatruje kiedy wróca a tu snieg za oknem i -3.... brrrrrr

u nas to samo :evilmad:

KropkA napisał/a:
Dziś wziął mnie spontan jade do siostry do Mirosławia z małą i to bez wózka :yikes: na przystanek mam dość blisko autobusem zajade w 25 minut.....mam nadzieje ze dam rade :grin: , pohasamy po lesie, nawdychamy sie swiezego powietrza, naładujemy baterie i bedziemy sie super bawic :tanczy:

eno eno super pomysł
życze miłego dnia

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią 05 Mar, 2010 19:39   

No i wróciłam :grin: było super, choc troche zimnawo i snieznie :) mało dietetycznie ale jakos mnie to nie przeraza....siora jest cukiernikiem i nie ma dnia u niej w domu bez ciasta.... zjadałam 2 kawałki ciasta z owocami i kruszonka.... :slinka: a na obiad miala pomidorówke..... aaaaa i capucino..... :slinka: heheheh ale dzis to spróbuje wycwiczyć :dumbells: I tak jestem zadowolona, zycie ma sie jedno, i krótkie, wystarczajaco cieżkie i nieraz pod górke... nie ma sensu załowac tej małej przyjemności w postaci kawałka ciasta.... :grin: Ale od 17 juz nic nie jem tylko herbatka zielona :thumbsup:

Clarin 
Pogromca fałdek

Wysłany: Sob 06 Mar, 2010 18:04   

KropkA napisał/a:
zjadałam 2 kawałki ciasta z owocami i kruszonka....

o matko kobieto kusicielko ! Jak ja dawno ciasta nie jadlam zadnego, ochoty mi narobilas, ze szok ! atu nic nie mozna takiego :-/
KropkA napisał/a:
aaaaa i capucino.....
o wlasnie... przypomnialas mi, z emam pyszna kawe waniliowa :-) ogolnie nie pijam, ale smakowa - mmm....

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Sob 06 Mar, 2010 19:58   

Dzisiejsza sobota mineła mi wzorowo.... Dużo sprzatania. Chata lśni, ze tak powiem mogłabym z kibelka wode pic.... :smiech3: :smiech3: :smiech3: wszystko wypucowane... podłogi,okna, cała łazienka, kuchnia, szafki w kuchni wymyte, lodówka rozmrozona, świeżutka... W szafkach ciuchy przejrzane, poukładane....korytarz zaprasza gości, szafki z butami pachną a buty stoja w równym rzadku w kartonikach.... normalnie taki szał mnie ogarnął ze przeszłam samą siebie... Zakupy porobione, a z Julka na spacerku byłam nad rzeką karmiliśmy kaczki... to znaczy ja karmiłam, a Julka wyjadała suchy chleb z reklamówki :smiech3: Aaaa i ciasto upiekłam z owocami takie zwykle, ale jakie pyszne............ jestem z siebie dumna, bo na ogół mam dwie lewe nogi do pieczenia ciast...no i po takim sprzataniu uważam ze mogę sie bez wyrzutów sumienia odpuścic dzisiejsze ćwiczenia :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Jeszcze tańcować mi sie chce.... Boziuniu :zdziwiony: jak tak teraz patrze na tą moja rozpiske dzisiejszego dnia, to sie zastanawiam ile godzin ma moja doba.....

Buziam :wave:

sabina 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Nie 07 Mar, 2010 08:56   

ale dostałaś sił :yikes: motorek chyba w dupie masz :grin: :grin: :grin:

ja od jutra wracam do moich wioseł bo jakoś mam wiecej energi przy cwiczeniach :strong:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Nie 07 Mar, 2010 09:57   

Matko boska jaki power KropkA, gdzie taki nabyć mozna bo mi potrzebny od zaraz?????????

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Nie 07 Mar, 2010 11:04   

Anusiak napisał/a:
gdzie taki nabyć mozna bo mi potrzebny od zaraz?????????
ja służe pomocą, ale poszukaj tez na Allegro :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Jestem uzalezniona od sprzatania... nie wiem nawet czy to sie gdzieś leczy :hmmm: albo moze jest jakiś Klub Anonimowych Sprzątoholoków... Z chęcią bym sie zapisała :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Clarin 
Pogromca fałdek

Wysłany: Nie 07 Mar, 2010 12:00   

KropkA napisał/a:
Jestem uzalezniona od sprzatania... nie wiem nawet czy to sie gdzieś leczy :hmmm:
jesli byc tak calkiem serio,l to jest pewna teoria w psychologii, ktora wyjasnia takie zachowanie... ale zostawie to narazie.

KropkA napisał/a:
Dużo sprzatania. Chata lśni, ze tak powiem mogłabym z kibelka wode pic.... :smiech3: :smiech3: :smiech3:

no to mi humor poprawilas tym stwierdzeniem :-> :-> :-> Ale musi byc faktycznie mega czysto :-)

KropkA napisał/a:
szafki z butami pachną a buty stoja w równym rzadku w kartonikach...

o jakze ja bym chciala miec miejsce na buty w korytarzu, zbey wlasnie sobie tka ladnie we rzadku staly... a tu miejsca raptem na 2 pary (jedna moja, jedna samcza)

KropkA, ogolnie to powinnas byc z siebie naprawde dumna, tka jak piszesz. Ja nie pamietam kiedy az tyle w ciagu jednego dnia w domu zroiblam. Podziwiam twardzielko ;-)

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 07 Mar, 2010 20:57   

Oj moglabym dolaczyc do klubu sprzatajacych. Kazdego dnia to robie i bardzo, ale to bardzo to lubie :mrgreen:
Uwielbiam porzadek, zapach plynu do podlogi.... no te plyny do kurzu tez lubie :mrgreen: . Moj M. twierdzi, ze nawiedzona jestem, bo mowi, ze najwiecej usmiechu na twarzy mam gdy ze szmatka smigam :mrgreen: .
Buziam Cie Kochana Kobieto :mrgreen: :lovers:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 12:09   

Kochana Kropciu , toż ja szukam takich co mi pomogą w sprzątaniu hahahaha zapraszam, nawet poszukam jaką Capucino jak trzeba :mrgreen: , Agnieszko, Ty tez masz szansę jak lubisz.... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :lovers: :lovers: :lovers:

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 12:32   

Jazoo nie kuś :mrgreen:

Kropciu jak Ci się zaczął poniedziałek? Sciskam Cie :mrgreen: :tanczy: :lovers:

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 14:44   

Agnieszka25, Poniedziałek rozpoczął sie @ :smiech3: :smiech3: :smiech3:

JAZOO, nie ma problemu bardzo chętnie służe pomocą... jak chcesz to pownoś nawet troche błotka na dywany... mmmmm uwielbiam myć dywany..... a capucinko wypije jak twoja chatka bedzie lsnić jak kryształ... lubie waniliowe i orzechowe jakby co......

To że mnie brzuch boli to mało powiedziane.... Ale jakoś sobie radze, nawet humorek mnie nie opuszcza, to ta pogoda tak na mnie wpływa, normalnie czuje wiosenke :jupi: dietetycznie średnio....
Śniadanko jabłko i mandaryna,
obiad zubka z kapusty ,
na podwieczorek bedą ciasteczka :blush: bo przez @ mam taką ochote ze mnie telepie...
a na kolacje 2 bułeczki wieloziarniste z zieleniną (pomidorki, rzodkiewki, cebulka, szczypiorek, ogóreczek.... i moze jajeczko :)
Dziś wieczorkiem (po 22 bo mamy za darmo) moje kochanie bedzie dzwonić, pewnie znowu z 2 godziny bedziemy gadac, juz sie doczekac nie moge, mam mu tyle do opowiedzenia, tak chce juz go usłyszeć... ale jeszcze 10 dni i wróci :tanczy: :tanczy2: :jupi:
Dziś ćwiczenia typu brzuszki sobie odpuszcze, z wiadomych powodów, ale za to zrobiłam z minimum 8 km spacerku..... jak o 12 wyszłam z mała z domu to dopiero przed chwilą weszłam :grin: nózki troche bola ale czuje sie szcześliwa :grin: Julka śpi wiec z godzinke mam dla siebie, poczytam sobie, wypije herbatke i sie zrelaksuje :grin:

Buziam poniedziałkowo :) I WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ KOBITKI!!!! :prezent: :usmiech5:

sabina 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 20:17   

KropkA, widze że u Ciebie dalej energetycznie :smiech3: :smiech3: :smiech3:

oby tak dalej :tongue:

kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 20:33   

KropkA napisał/a:
Dzisiejsza sobota mineła mi wzorowo.... Dużo sprzatania. Chata lśni, ze tak powiem mogłabym z kibelka wode pic.... :smiech3: :smiech3: :smiech3: wszystko wypucowane... podłogi,okna, cała łazienka, kuchnia, szafki w kuchni wymyte, lodówka rozmrozona, świeżutka... W szafkach ciuchy przejrzane, poukładane....korytarz zaprasza gości, szafki z butami pachną a buty stoja w równym rzadku w kartonikach.... normalnie taki szał mnie ogarnął ze przeszłam samą siebie... Zakupy porobione, a z Julka na spacerku byłam nad rzeką karmiliśmy kaczki... to znaczy ja karmiłam, a Julka wyjadała suchy chleb z reklamówki :smiech3: Aaaa i ciasto upiekłam z owocami takie zwykle, ale jakie

:hmmm: kobieto ile godzim u Ciebie ma dobra co
fiu fiu brawa się należą :clap2: :clap2: :thumbsup: :thumbsup:
ale macie racje niema to jak zasiąśc w czystym mieszkanku z kubkiem kawusi
i podziwiać jak łądnie
KropkA napisał/a:
Agnieszka25, Poniedziałek rozpoczął sie @ :smiech3:

nic się nie martw środe dołącze do Waszego grona wrrr

miłego i spokojnego wieczorku życze

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 07:07   

kaska0404 napisał/a:
KropkA napisał/a:
Agnieszka25, Poniedziałek rozpoczął sie @ :smiech3:

nic się nie martw środe dołącze do Waszego grona wrrr

cóż w tym temacie nie pomogę .... :oops:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Kropeczko, nawet nie wiesz jak się ciesze że mogę czytać ( a tak naprawdę zaczytywać się ) Twoimi wpisami, jestes niesamowita :lovers: :lovers:
Jeszcze trochę a znajdziesz we mnie wyznawcę, :mrgreen: tyle energii :jupi: :jupi: :jupi: niesamowite... :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: Trzymaj się dziewczyno, a jak by co , w kwestii sprzątania hmmm nie jestem taki wytrwały i akuratny jak Ty, ale ale wolę gościć na kawce kogoś , niż gonić go do pracy i w nagrodę dać kawke :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Odpowiedz do tematu