Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: shashua
Wto 10 Kwi, 2012 14:03
Dążenie do ideału :)
Autor Wiadomość
JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sob 13 Mar, 2010 00:24   

Kropeczko, gratuluję kolejnego postępu na suwaczku :thumbsup: :win: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: tak trzymaj , aha jeszcze kilka dni, już niebawem , rodzinka znowu będzie razem :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :lovers:

kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sob 13 Mar, 2010 14:49   

KropkA napisał/a:
I najważniejsze!!!! jest mnie o 1 kilo mniej!!!!!!!!!! :clap:

:jupi: :jupi: :thumbsup: :thumbsup: :clap2: :clap2:
gratuluję

miłego weekendu

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 19:20   

Weekend był i sie zmył...
Witam Was serdecznie, chwilkę mnie tu nie było, ale teraz sie melduje...
Sobota mineła chwila moment: zakupy, obiadek i sprzatanko i wizyta z Julka u przyszłych teściów... Jak wróciłam do domu to tylko mała wykąpalam, dałam mleko i o 19 już spała w łózeczku, tak ją dziadkowie wymęczyli :grin:
Dzis podobnie było. Na obiad poszłyśmy do mojej mamy i przed chwilka zawitaliśmy w domu. Szybkie kąpanie Julki i juz spi w łózeczku. Tak więc wieczór mam juz dla siebie.
Wczoraj było dietkowo i to bardzo i ćwiczyłam wieczorem, a dziś było mniej dietkowo (wiadomo- obiad u mamusi hahahahah).... ale waga stoi w miejscu, wiec sie tym nie przjmuje. Od jutra znowu rygor... :dumbells: :dumbells: :dumbells: :dumbells: No i najważniejsze.... Za 2 dni mój Mężczyzna wróci :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: tak wiec sami rozumiecie ze nawet mało dietetyczny dzień nie popsuje mi humorku :fun:
Pozdrawiam i życze miłego niedzielnego wieczoru :wave: :wave: :wave:

kaska0404 
Dietowa szycha

Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 20:10   

KropkA napisał/a:
Jak wróciłam do domu to tylko mała wykąpalam, dałam mleko i o 19 już spała w łózeczku, tak ją dziadkowie wymęczyli :grin:
Dzis podobnie było. Na obiad poszłyśmy do mojej mamy i przed chwilka zawitaliśmy w domu. Szybkie kąpanie Julki i juz spi w łózeczku. Tak więc wieczór mam juz dla siebie.

ehhhh dzieciaczki sa kochane
ale uwielbiam takie wolne wieczory

KropkA napisał/a:
Wczoraj było dietkowo i to bardzo i ćwiczyłam wieczorem,

:thumbsup: :thumbsup:

KropkA napisał/a:
a dziś było mniej dietkowo (wiadomo- obiad u mamusi hahahahah).

KropkA napisał/a:
Od jutra znowu rygor... :dumbells: :dumbells: :dumbells: :dumbells: No i najważniejsze.... Za 2 dni mój Mężczyzna wróci

nic się nie martw od jutra rygor
do tego za 2 dni mężczyzna pomoże Ci co nie co zrzucić
będzie dobrze

spokojnego wieczoru życze

sabina 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 20:19   

Kropka jak mąz wróci to spalisz szybko :ruch: :ruch: :ruch: :ruch:

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 20:35   

Jak tylko przejdzie przez próg domu zaczniemy intensywne spalanie :ruch: :podryw: macie moje słowo honoru :smiech3:

Clarin 
Pogromca fałdek

Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 20:50   

KropkA napisał/a:
ale waga stoi w miejscu, wiec sie tym nie przjmuje

trzymam kciuki za spadek jednak. Kiedys musi ruszyc :-)
Cytat:

Wczoraj było dietkowo i to bardzo i ćwiczyłam wieczorem
ja sie w ogole nie moge zmusic od kilku miesiecy na regularne cwiczenia, nic totalnie mi sie nie chce. A jak pocwicze, to po treningu jestem tak wsciekla obrzydliwie ze to jest nie do opisania ! A powinno byc odwrotnie, powinny sie endorfiny wytwarzac, a mnie dol bierze i agresywnie mi w glowie sie robi :-( Nie wiem czemu...

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 17:22   

Co ty dużo bede mówić... jeszcze tylko 1 dzień... dokładnie mówiec to wtorek.... i bede mega szczęsliwa!!!! Mój R. jak dzwonił wczoraj to powiedział ze ma 2 niespodzianki dla mnie urodzinowe.... nie licząc prezentu ktory sama sobie wybrałam- superancki dresik..... i kolejnego prezentu, który sobie zażyczyłam pare miesięcy temu, czyli wyjazdu we dwoje do Krakowa, miasta w którym sie zakochałam od pierwszego ujrzenia :love: Tak wiec już sie nie moge doczekac czwartku dnia moich urodzin.... o jaaaaaa ale bedzie cudownie!!!
Dzis jest dietetycznie :
Śniadanko: makrela
Obiad: zupka ogórkowa, niezabielana
podwieczorek: pomarańcza
Kolacja: tam ta ta tam..... pizza!!! ale taka mega dietetyczna mini pizza.... na spodzie razowym i wielka ilościa warzyw i odtłuszczonym serem... :slinka: :slinka: :slinka: :slinka: :slinka: mniam, mniam , mniam :grin:
No i dzis rano na wadze pokazłao sie 62!!!!!! :clap: Jak do środy sie utrzyma to zmienie strażniczka :tanczy:

Buziaczki Kochani moi :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: I zycze wam miłego ,spokojnego, ciepłego, wiosennego tygodnia...

anetaz3 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 16 Mar, 2010 08:33   

KropkA napisał/a:
No i dzis rano na wadze pokazłao sie 62!!!!!!

Wielkie brawa :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Tak trzymaj :thumbsup:

Kama36 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 16 Mar, 2010 10:08   

Kropcia widzę ,ze super u ciebie wiosna juz zawitała :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Wto 16 Mar, 2010 10:22   

Wiosna u mnie jest już od dłuzszego czasu i bardzo dobrze mi z tym :grin:
I mamy wtorek.... Co ja dziś bede robić? Normalnie nie mam pojęcia :hmmm:
U mie wczoraj pogoda szalała, raz troszke słonca, za chwile sypało śniegiem tak ze w 5 minut było biało... a dziś.... na niebie ani jednej chmury, niebo czyste, błękitne, słoneczko tak cudnie świeci :tanczy: ...co do dietki to nie mam planów jedzeniowych, oprócz obiadu bo mam zupke od wczoraj, a reszta będzie spontaniczna :tongue: No i przy takiej pogodzie bedzie minimum 2-3 godzinny spacer :grin:
Pozdrawiam i całuje :lovers:

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 16 Mar, 2010 12:15   

No Kochana to ja mam pytanie zwiazane z ta pizza. Gdzie znalazlas taki ciekawy przepisik? Za mna chodzi pizza i postanowilam w weekend dac sie jej dogonic, tylko fakjnie byloby gdyby ta przyjemnosc odbyla sie przy maksymalnie obnizonej wartosci kalorycznej:)
Buziaki.

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Sro 17 Mar, 2010 11:29   

Agnieszka25, to nie taki przepis... sama cos takiego wymyśliłam ala pizza... a ten spód razowy to był z chleba takiego normalnego razowego.... i to na tych pajdach chleba, smarowałam sos pomidorowy, na to dodatki wedle uznania, ja mialam: pieczarki, cebulka, papryka, troche szynki chudej i posypałam lekko odtłuszczonym serem żółtym. Zapiekłam z 15 minut i gotowe :grin: Dorobiłam sos czosnkowy. Jogurt naturalny, posiekany czosnek, troche przyprawy tza -tziki, sól i gotowe :clap2: Pychaaaaaa :slinka: No i mozna zjeśc ze smakiem jak pizze.

Wytam środowo :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: Nadszedł ten dzień.... Dziś Robert wraca do domu !!!!!!! Co prawda bedzie wieczorem ale mi to nie przeszkadza, dzień mam zapełniony.... Musze sie pochwalić ze mam jutro....... URODZINY :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: Dzis bede robić sernik na zimno :slinka: i ciasto "pszczólka" przpisu mojej siostry. No i bede robis zrazy wołowe. To taka niespodzianka dla mojego kochanego, bo je uwielbia. Cały gar mu narobie. Z Miłości. Szkoda ze Julka juz bedzie spała jak tatuś wróci ale za to rano jak bedzie zaskoczona jak Go zobaczy :jupi:

Pozdrowionka i Buziaki Kochani :lovers:

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Sro 17 Mar, 2010 12:33   

KropkA, rany w końcu się doczekałaś swojego faceta :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: Ciekawe jak on teraz wytrzyma rekompensując CI wszystkie noce,które musiałaś sama spełnić :-> :-> :-> :-> :-> :->
No co mam pisać-udanej zabawy Wam zyczę :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Sro 17 Mar, 2010 18:12   

Kropka baw sie dobrze :podryw: :podryw: :ruch: :ruch: :ruch:

Powroty są ciężkie.
Zwłaszcza do diety...
http://www.mp4.com.pl/ind...if&teksty=16793

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi