Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 15 Sie 2008 Posty: 829
Wysłany: Czw 07 Maj, 2009 19:54
Ell napisał/a:
ale świetna nazwa!! Bardzo mi się podoba - dokarmiacza naprawdę warto "wytrenować"
no ja se chyba jednak nie ustawie mam w tel sie okazalo, tylko 2 budziki to chyba bede musiala sobie w ciagu dnia przestawiac albo na kazdy dzien przypomnienia ustawic
a wiesz Anusiak, ja o bym nie była taka rygorystyczna w tym temacie, bo to zależy kto się szprycuje/jakimi wspomagaczami Ale to inny temacik Anusiak, Ja tutaj przywołuję Nemezis, gdzie się podziała i jak dba o gości, no
Za-Duza-Aga, ja nie chciałabym tak prosto odpowiadać: jak napisałam wyżej, to bardziej skomplikowane. Tzn. jeżeli widzę, że dana osoba ma dużą nadwagę, ale z pewnością sobie poradzi, bo ma niewiarygodną determinację do tego, by schudnąć, dużo, dużo sił i wsparcie najbliższych a przede wszystkim... naprawdę, naprawdę, naprawdę dosyć tych własnych kilogramów (a zatem jest w punkcie wyjścia do tego, by zacząć zrzucać) - to nie polecałabym żadnych wspomagaczy!! Ale jeżeli tak nie jest, a do zrzucenia jest np. 30 kilogramów - to poleciłabym w początkowym okresie np. C.L.A, L-karnitynę z chromem i inne - w zależności kto to jest i jaki ma organizm. Żeby polecić jakieś środki musiałabym znać osobę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum