WITAM :D
po długiej przerwie wracam no ale mnie nie było kto czyta ten wie dlaczego:)
Na początek czas 2:39:07 nie jest źle właściwie pobiłem swój rekord ale świetnie mi się biegło.
Teraz waga spadła jeszcze przed biegiem do 76 kg po biegu 77 powód zatrzymanie wody. Spadnie w najbliższych dniach i wówczas zakończę cykl treningowy i odchudzanie. Dopiłem swego celu pokazując że można w szybki i zdrowy sposób schudnąć.
Dziękuję serdecznie za miłe słowa. Dziś już na spokojnie mogę napisać coś więcej. Tylko ze raczej już nie na temat odchudzania, bo to już się dla mnie zakończyło. Czuje się wyśmienicie nie czuje uczucia głodu jeszcze przed wylotem do usa robiłem badania i wszystkie wyniki mam w jak najlepszym porządku.
Trzymam kciuki za innych i jeśli coś to piszcie pytania do mnie chętnie pomogę innym rada i słowem. Najlepiej piszcie w tym temacie ew pytania tak by każdy potem mógł korzystać z moich odpowiedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum