Mania to że Ciebie nie ma z nami teraz , to nie oznacza że nikt nie myśli o tobie. Jak dietka?? Mam gdzies w kompie taki kalendarzyk w którym można zaznaczyć okresy i bedziesz miała zaprogramowany cykl dietowy ( i nie trzeba go instalować ) więc jesli chcesz wyślę Ci jakoś emailem...
Dziękuję za odwiedzinki , wiem że jestescie kochani
Ale ja jestem , a u mnie nic ciekawego szara codziennosc , ale ja lubię taka codziennosc .
Mam trochę zamowień na szycie , to szyję firany dla kobietek , swieta wiecie juz zaraz .
No i oczywiscie standart- gotowanie ,sprzatanie , pranie i tak w kólko
Dietka nadal trwa tylko zgrzeszyłam troszkę zjadłam taki cieniutki plasterek makowca , ale pycha
A kg no nie wiem bo w trakcie @ jestem to podskoczył , ale wiecie jest dobra na cellulit zmniejszył mi się
Tak jakos mam odczucie , że coraz częsciej jestem głodna , nie wiem tak jakos
Jazzo dzięki , ale zrobiłam sobie kalendarzyk i mam na lodówce i sobie tak pisze jaki to mam dzień .
A i jakos wenny tworczej mi brak , do pisania
Milego dnia wszystkim
_________________ Teraz utrwalanie !!!!
Pomyłka -znowu odchudzanie !!!
Maniu, zostawię Ci nieco serdeczności, mnie troche zbraknie, ale tu sa inne dziewczyny , a one zdecydowanie tęsknia za Toba , więc musisz wykrzesać nieco weny , choć by po to żeby zamachać skrzydełkami i narobić wiatru na forum
Tak poważniej , Maniu , pozdrawiam i na tydzień się żegnam, bo nie wiem czy zdołam wpisywac sie ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum