Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2008 Posty: 5166
Wysłany: Pią 15 Sty, 2010 20:23
Loana napisał/a:
hej, słychać...odgłosy remontu :) i masę pracy też słychać.
zapodaj prosze takich fajnych remoncicielów bo ja kurcze potrzebuje wyprowadzic sie na kilka dni i zastac wszystko ok w miare tanio i bez zbednych wydatkow bo jak pokoje robiłam to kurcze po sądach itp do dzisiaj sie włocze a tego bym nie chciała
I nie ze ja jakas niezadowolona jeno wpadli na pomusł conieco wyniesc z mieszkania ale nauka nigdy nie idzie w las takze teraz jestem mądrzejsza jeno juz nie ma co wynosić
no cóż...remont trwa...krajobraz nadal jak po bitwie jestem już wyszkolona w różnych (niepotrzebnych) rzeczach
poza tym...zmiany, zmiany...pracy zmiany więc aktualnie pochłania mnie wdrażanie się w nowe obowiązki i rzeczywistość nieco inną nad powrotem do diety ostro myślę
Loana co ma powiedziec żeby nie powielać innych... a właściwie nie będę mówił , tylko będę się cieszył z każdej chwili którą od siebie dasz nam na forum. W końcu to indywidualna sprawa- stymulowana potrzebą chwili, możliwością , czasem chęcia , ale nic przymusowo. zawsze mi będzie miło widzieć Cię , poczytać co u Ciebie, i moze kiedyś wrócić do korespondencji ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum