Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008 18:56 Iskierka zaczyna walke z widzialnym wrogiem. ;-)
Dzięki pomysłowi pewnej forumowiczki postanowiłam założyć blogaska aby nie utracic kontroli nad sobą i zapisywać co i jak.Tak że miejcie na mnie oczko dziewczyny! I jak zajdzie potrzeba wytykajcie mi błędy..
Stosuje dietke 1200kcal i staram sie jeść 5 posiłków dziennie...Z tym że dzisiaj nie bardzo mi to wyszło po nocnej imprezie bo porzespałam pore.Rano robie brzusie i staram sie w ciągu dnia byc aktywna fizycznie,na ile jest to możliwe. Zamierzam iść w tym tygodniu na fitness a jak pogoda sie poprawi wyciągnąć z garażu rowerek i zacząć działać!Hmm..co ja dzisiaj jadłam:
śniadanko przespałam,
obiadek: ok 100g kurczka z grila i mase warzywek do tego,
kolacja: jogurt naturalny z musli.
W ciągu dnia woda mineralna,kawa (oczywiścei bez cukru) i herbaty zielone.
Myśle że jeszcze skusze sie niebawem na jabłuszko.Ooo i wcinałam jeszcze pestki dyni. Myśle że jeszcze troche poćwicze.
Wysłany: Nie 06 Kwi, 2008 19:45
iskierko witam cie jeszcze raz w twoim temaciku,pięknie ci dzisiaj poszło i założenia masz jak najbardziej ok,
a tak na marginesie to proszę nie pisz posta pod postem tego samego dnia,jest taka opcja edytuj i zawsze możesz cos dopisać, takie są u nas zasady,jesteś krótko więc mogłas tego nbie wiedzieć,ale to tak na przyszłość :-D
Dzięki teraz już wiem tak że będe dopisywała do poprzedniego jak coś sobie jeszcze przypomne. Zastanawiam sie tylko czy lepiej jeść 5 czy 3 posiłki dziennie??
Mogla byś mi coś poradzić becia?
Shashua dziękuje Ci bardzo. Nie znam Cie ale wydajesz sie bardzo kochaną i sympatyczną istotką,tym bardziej że już zakończyłaś walke zwycięstwem a wciaż wspierasz walczących.To piękne!!! No jaaa myśle że jak będe niegrzeczna to przywrócisz mnie do porządku.
Wysłany: Pon 07 Kwi, 2008 11:04
Iskierka ,tyle komplimentów z poniedziałku-to nie ma mowy,tydzień udany będzie!
ale tak naprawde ,to walka się nie skończyła ,toczę boje o utzymanie tego,co jest-straszliwe! ale jak się chce być piiiiiiiięknąąąąąąąąą
dopilnuję i nakrzyczę ,także masz być grzeczna,jeść poprawnie,ćwiczyć wytrwale i zmieniać suwaczek w dobrą stronę!
Czes Iskierko co tam, jak dietka, odczuwasz malego glodzika?? bo ja dzieki temu ze zajmuje czas pisaniem tutaj to jeszcze nie
mhm... ja jem 3 posilki... sama nie wiem co jest lepsze, wszystko zalez od Twojego trybu zycia, a dokladniej chcodzi mi o aktywnosc fizyczna... u mnie kiepsko z tym
chcialam dzis pobiegac, ale caly dzien pada, no jak na zlsc
w srode wybieram sie na fitnees oje sie troszke, dawno nie cwiczylam...
a Ty kiedy jakis sport dozucisz
pozdrawiam cie kochana, i trzymam kciuki, by zadne slabosci nie zklcily diety....
Zdecydowanie lepiej i zdrowiej jest zjeść 5 mniejszych posiłków niż 3 duże i najlepij sobie wprowadzić magiczną granicę po której już nic nie jemy, np godzina 20 i szlaban.
Trzymam za Was kciuki dziewczyny!
Kochanienka zrób sobie suwak będzie łatwiej Cię dopingować
witam serdecznie Mamciak
dodalam suwaczek mam nadzieje ze szybciutko sie przesunie
dzieki i zapraszam do odwiedzania rowniez moich zapiskow zmagania sie z kilogramami
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11832
Wysłany: Pon 07 Kwi, 2008 14:44
śliczny suwaczek! i niech się przesuwa nie za szybko-w sam raz tak jak trzeba !
jasne,że też będę śledziła,jak sobie radzisz-powodzenia
a z tymi ćwiczonkami to masz rację,że bardzo ciężko się zmobilizowac ,ale jak widzisz,że chudniesz i to pomaga,to od razu inna motywacja
ale wagę docelową to masz malusieńką strasznie ,jejciu 56 kg-dla mnie antypody
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum