Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Jazoo czyli - moja droga Smoka
Autor Wiadomość
Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Wto 24 Sie, 2010 20:58   

sabina, jak chcesz to Twoimmi też mogę się zająć :smiech3:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 25 Sie, 2010 05:06   

Anja, wiedziałem ze w temacie świrów zawsze na Ciebie mogę liczyc :oczy: :oczy: :oczy: :oczy:
Hejka wszystkim razem i osobno... dziś dalej mam zastępstwa itp, ale jutro to chyba na bank popisze u was. Kurcze zły jestem, bo bez sensu jest pisać tylko u siebie... :-/ ale wytrwam jeszcze dzień... :lovers: :lovers: :lovers:
Miłego dnia życzę wszystkim...
Dzięki tez za wczorajsze rozmowy- o to miłe tak bardzo... :love: :love: :love: :love:

kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sro 25 Sie, 2010 06:41   

Anja napisał/a:
Nie wiem czy dam radę ale chyba warto spróbować :smiech3: :smiech3: :smiech3: tylko,żeby kotu się nie pogorszyło

:smiech3: :smiech3: :smiech3:

Krzysiu mam nadzieję że mocno się nie przepracujesz
miłego dnia życzę

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 25 Sie, 2010 13:47   

JAZOO, buziola Ci zostawiam na cały dzień-yyyyyyyyy tak w sumie to trzy buziaki :lovers: :lovers: :lovers: :lovers:

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 26 Sie, 2010 15:27   

Kurde no a u Ciebie jak nie zastepstwa jakies to urlopy innych, Twoje, wyjazdy, grille, koty jakies wsciekle.... No Krzysiu no, weź Ty sie opanuj i wracaj na pelny etat tutaj :mrgreen: :mrgreen: :love: :lovers:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 27 Sie, 2010 08:55   

Przepraszam was , ale w rozbiegu wielkim wpadam zeby powiedzieć ze myślę o was tyle że mi to pisanie nie wychodzi. Od września jak powiedziałem nowy start, będę aktualizował suwak ( niestety przerwa dała o sobie znać negatywnym wynikiem :blush: :blush: :blush: ) jednak nadrobię , bo chcę , a jak się chce czegoś mocno, z reguły wychodzi :mrgreen: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :wave: :wave: :wave:
Buziam wszystkie moje drogie .... mam nadzieję ze po niedzieli , naprawdę wrócę :whistle: :whistle: :whistle: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :love:

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 24 razy
Wysłany: Pią 27 Sie, 2010 11:33   

JAZOO napisał/a:
naprawdę wrócę
:myśli1: :myśli1: :myśli1: :myśli1: widzisz co się dzieje.... :whistle: bo jaj trzeba popędzić :bicz: to wiesz ;-) chętnie.... :diabel: :wave: :lovers:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 30 Sie, 2010 05:43   

Witam poniedziałkowo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jeszcze dwa dni i zaczynam na nowo. W sumie stwierdziłem że bez nacisku mam chęć dalej pociągnąć czas jakiś dietkę, a w waszym miłym towarzystwie... :love: :love: :love: jeszcze mi lepiej... :lovers:
Weekend miałem dość roboczy, tzn. w sobotę obcinanie krzewów bukszpanu i takie tam pierdoły, a w niedzielę naprawa kompa u szwagierki, na dodatek dziś jeszcze muszę posiedzieć do wieczora :-/
Biegam teraz zobaczyć co i gdzie w trawie piszczy... :wave:

Clarin 
Pogromca fałdek

Wysłany: Pon 30 Sie, 2010 11:58   

JAZOO, dzięki za odwiedziny, bardzo mi miło czytac Twoje komentarze, bo są szczerze, a ja ludzi szczerych i bezpośrednich bardzo cenię.

Chciałabym szczerze mówiącmiec weekendy praciwte w taki sposób, jaki opisujesz. U nas tutaj z racji emigracyjnbych praw zycie rodzinne czy towarzyskie nie istnieje, a i domu to zaledwie namiastka, a przyznam, ze chcialabym miec kawalek "bukszpanu" ktory moglabym przygarnac. Moze mimo, iz to ciezka praca, zajmowac sie takim, to psychicznie odciagneloby mnie to od codziennosci :-)

Sciskam mocno i pozdrawiam cieplutko.

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 06:07   

Clarin napisał/a:
są szczerze, a ja ludzi szczerych i bezpośrednich bardzo cenię.
to prawda, nie za bardzo umiem i lubię udawać. Wolę jasne i klarowne sytuacje i stosunki. Już dawno przekonałem się , że życie oddaje Ci tą samą monete , jaka rozdajesz ze swojej strony, więc po prostu opłaca się być rzetelnym , szczerym i uczciwym. Było by zdecydowanie lepiej jesli wszyscy starali by się być takimi... :mrgreen: Clarin to działa w obie strony , tez bardzo lubie i Ciebie i wypowiedzi :lovers:

Jutro zaczynam fazę 1, nie powiem , przez 2-3 mce nieco nadrobiłem wagowo, ale tez specjalnie nie oszczędzałem się . Mam nadzieje na pozytywny skutek przerwy dietowej :hmmm:
Buziam was wszystkich, zajrzę jeszcze choć do kilku z was, nim pogonią mi kota w pracy :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 06:53   

Och Krzysio czyli teraz to już w ogole sie będzie działo u Ciebie.
Będę z całych sił zaciskąc swoje wszystkie kciukolce. Zmobilizuję swoje stopy, żeby też kciuki zaciskały :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fajny z Ciebie Facet.
A ze mnie Kobieta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hehehehhe.
Oj taka miałam potrzebe połechtania swojej osoby na Twych salonach ;-)
Krzysio przepraszam, że tak mało ostatnio bywam. Jakaś taka bez weny jestem. I tak troche spraw przytłacza. I takie małe zmartwiatko doszło ponownie, więc tak sam wiesz jak to bywa. Ale myśle intensywnie :lovers: :love:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010 05:18   

Dziś jestem zły, bo nie zdołam ruszyć z dietą od dziś , a dopiero od jutra. Proza życia , w tej całej gonitwie, nie zdołałem kupić tego co dozwolone, czyli na własną prośbe opóźnienie... :evilmad: :evilmad: Na dodatek , okazuje się że dziś prócz wypłat (tradycyjnie) jeszcze komputer do naprawy mi przywlekli żebym w pracy mógł spojrzeć... Chyba kiedyś zeświruje z tym wszystkim, póki co jestem szczerze zmęczony babraniem się ze sprzętem... :-/ Pewnie mało mnie będzie dziś , jutro , ale będę się starał telefonicznie, choć z niektórymi z was :lovers: :lovers: :lovers: :lovers:
Pamiętam jednak o wszystkich ... :lovers: :lovers: :lovers:

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 24 razy
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010 09:40   

a ja tu opr chciałam uskutecznić a tu mi się szczerze żal zrobiło :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: Krzyś będzie dobrze :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :lovers:

Mazia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010 10:53   

krzysiu pozdrawiam cie serdecznie bardzo i zostawiam buziaka na cały dzionek :buziak: :buziak: :buziak: i jestem pewna że z dietką na bank sobie dasz rade jak ze wszystkim sobie radzisz :grin: :lovers: :lovers: :lovers:

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010 10:55   

JAZOO, oświadczam,że jutro robię nalot na Twoją chatę więc lepiej dzisiaj się wykrzycz za wszystkie czasy,bo jutro nadchodzę :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Odpowiedz do tematu