Anja, wiedziałem ze w temacie świrów zawsze na Ciebie mogę liczyc
Hejka wszystkim razem i osobno... dziś dalej mam zastępstwa itp, ale jutro to chyba na bank popisze u was. Kurcze zły jestem, bo bez sensu jest pisać tylko u siebie... ale wytrwam jeszcze dzień...
Miłego dnia życzę wszystkim...
Dzięki tez za wczorajsze rozmowy- o to miłe tak bardzo...
Kurde no a u Ciebie jak nie zastepstwa jakies to urlopy innych, Twoje, wyjazdy, grille, koty jakies wsciekle.... No Krzysiu no, weź Ty sie opanuj i wracaj na pelny etat tutaj
Przepraszam was , ale w rozbiegu wielkim wpadam zeby powiedzieć ze myślę o was tyle że mi to pisanie nie wychodzi. Od września jak powiedziałem nowy start, będę aktualizował suwak ( niestety przerwa dała o sobie znać negatywnym wynikiem ) jednak nadrobię , bo chcę , a jak się chce czegoś mocno, z reguły wychodzi
Buziam wszystkie moje drogie .... mam nadzieję ze po niedzieli , naprawdę wrócę
Witam poniedziałkowo
Jeszcze dwa dni i zaczynam na nowo. W sumie stwierdziłem że bez nacisku mam chęć dalej pociągnąć czas jakiś dietkę, a w waszym miłym towarzystwie... jeszcze mi lepiej...
Weekend miałem dość roboczy, tzn. w sobotę obcinanie krzewów bukszpanu i takie tam pierdoły, a w niedzielę naprawa kompa u szwagierki, na dodatek dziś jeszcze muszę posiedzieć do wieczora
Biegam teraz zobaczyć co i gdzie w trawie piszczy...
JAZOO, dzięki za odwiedziny, bardzo mi miło czytac Twoje komentarze, bo są szczerze, a ja ludzi szczerych i bezpośrednich bardzo cenię.
Chciałabym szczerze mówiącmiec weekendy praciwte w taki sposób, jaki opisujesz. U nas tutaj z racji emigracyjnbych praw zycie rodzinne czy towarzyskie nie istnieje, a i domu to zaledwie namiastka, a przyznam, ze chcialabym miec kawalek "bukszpanu" ktory moglabym przygarnac. Moze mimo, iz to ciezka praca, zajmowac sie takim, to psychicznie odciagneloby mnie to od codziennosci
są szczerze, a ja ludzi szczerych i bezpośrednich bardzo cenię.
to prawda, nie za bardzo umiem i lubię udawać. Wolę jasne i klarowne sytuacje i stosunki. Już dawno przekonałem się , że życie oddaje Ci tą samą monete , jaka rozdajesz ze swojej strony, więc po prostu opłaca się być rzetelnym , szczerym i uczciwym. Było by zdecydowanie lepiej jesli wszyscy starali by się być takimi... Clarin to działa w obie strony , tez bardzo lubie i Ciebie i wypowiedzi
Jutro zaczynam fazę 1, nie powiem , przez 2-3 mce nieco nadrobiłem wagowo, ale tez specjalnie nie oszczędzałem się . Mam nadzieje na pozytywny skutek przerwy dietowej
Buziam was wszystkich, zajrzę jeszcze choć do kilku z was, nim pogonią mi kota w pracy
Och Krzysio czyli teraz to już w ogole sie będzie działo u Ciebie.
Będę z całych sił zaciskąc swoje wszystkie kciukolce. Zmobilizuję swoje stopy, żeby też kciuki zaciskały
Fajny z Ciebie Facet.
A ze mnie Kobieta hehehehhe.
Oj taka miałam potrzebe połechtania swojej osoby na Twych salonach
Krzysio przepraszam, że tak mało ostatnio bywam. Jakaś taka bez weny jestem. I tak troche spraw przytłacza. I takie małe zmartwiatko doszło ponownie, więc tak sam wiesz jak to bywa. Ale myśle intensywnie
Dziś jestem zły, bo nie zdołam ruszyć z dietą od dziś , a dopiero od jutra. Proza życia , w tej całej gonitwie, nie zdołałem kupić tego co dozwolone, czyli na własną prośbe opóźnienie... Na dodatek , okazuje się że dziś prócz wypłat (tradycyjnie) jeszcze komputer do naprawy mi przywlekli żebym w pracy mógł spojrzeć... Chyba kiedyś zeświruje z tym wszystkim, póki co jestem szczerze zmęczony babraniem się ze sprzętem... Pewnie mało mnie będzie dziś , jutro , ale będę się starał telefonicznie, choć z niektórymi z was
Pamiętam jednak o wszystkich ...
Pomogła: 3 razy Wiek: 34 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 5320 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010 10:53
krzysiu pozdrawiam cie serdecznie bardzo i zostawiam buziaka na cały dzionek i jestem pewna że z dietką na bank sobie dasz rade jak ze wszystkim sobie radzisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum