Witam wszystkich, przepraszam za takie nieobecności, ale nadmiar obowiązków obecnie, i stres związany z sytuacja u Anji i innych dziewczyn , powoduje że straciłem wene , i muszę się zmobilizować.
Jesli chodzi o dietę , staram sie kontynuować, póki co jeszcze musze zgubić to co "zyskałem" przez wakacje , ale już 1 kg mnie...
Postaram sie niebawem odzywać w miarę regularnie, bo musimy wpisywać żeby forum żyło .
dzięki wielkie Anetko, jak zawsze miło Cię widzieć. Co do mnie , walczę dietowo, choć pewnie efekty powinny być widoczne za jakiś czas, ale bez wielkiego zapału chyba brak ducha nie sprawi że zmarnuję ten czas
Pozdrawiam wszystkich...
Witam wszystkich , czas wracać do obowiązków dietowych , czyli.... trzeba coś niecoś "donieść" na forumiku...
Efekt na razie mojego powrotu dio diety - 1 kg. mniej, wprawdzie nie ma sie czym chwalić , bo ,a, do nadrobienia coś niecoś , ale zawsze to krok do przodu...
No i pięknie. Ukłony posyłam w Twym kierunku . Od czegoś trzeba zaczac, a myslke, że w tym momencie każdy kilogram będzie cieszył oko Twe Krzyskowe . Bo moje rzecz jasna- cieszy .
Też wracam Krzysio... ściskam Cie i dziękuję za miłą rozmówkę
Piątek , sobota , niedziela --- czy to nie pięknie brzmi
NIE, NIE, NIE wiem to taka piosenka T. Love ale ja nadal nie lubię weekendów. Bardziej wolę inne dni tygodnia, a najbardziej zadowolona jestem w.... poniedziałek
no to czas na zmiany Anusiaki powinny polubić weekendy. My w sobotę nawiedziliśmy Palmiarnię , bardzo fajnie było, mini wycieczka, oglądanie , kawka w w kawiarence w Palmiarni, zdecydowanie odprężający dzień się nam udał. Na dodatek udało mi sie nawiązać kontakt z osobą , po 20 latach , to zdecydowanie poprawiło mi nastrój... Mam nadzieję że wy również zaliczyłyście do miłych ten weekend... Gwoli ścisłosci, w tym tygodniu w sobote --- wesele. Chyba nie tylko ja będę sie bawił......
dopisek: wstawiam fotkę , Pozdrowienia z Palmiarni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum