Wysłany: Czw 20 Lis, 2008 16:32
justyska-83 napisał/a:
Taka dzisiaj jakas pogoda. Strasznie u nas wieje.
U mnie właśnie znowu grad pada...
justyska-83 napisał/a:
Kurcze zima idzie, a z nia święta Jak ja to przeżyje
Większość z nas ma ten problem. Damy radę.
[z resztą ja nie lubię 3/4 potraw świątecznych, więc będę miała nieco mniejszy problem... ale pierniczki w czekoladzie. ]
_________________ Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym...
[z resztą ja nie lubię 3/4 potraw świątecznych, więc będę miała nieco mniejszy problem... ale pierniczki w czekoladzie. ]
A ja lubie prawie wszystkie i te najbardziej tuczące No ale jak pomyśle że to mogłoby zniweczyc wszystko co osiagnełam (narazie to nic ale do świąt to napewno zrzuce co nie co ) to normalnie nie mam mowy Dam rade Tylko mnie wspierajcie
Wysłany: Pią 21 Lis, 2008 10:22
Mieszanka z a6w, do tego mam kilka z hantelkami które w gazecie znalazłam i ściągam Cindy Crawford Shape Your Body Workout i Cindy Crawford Next Challenge, bo mi Alllga poleciła.
Do tego jeszcze joga wyszczuplająca, dostałam takie cudo na płycie.
Z resztą wszystko można znaleźć w internecie, tu jest cała masa różnych ćwiczeń na wszystkie partie ciała i na co byś tylko chciała.
_________________ Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym...
Troszke ucichłam bo byłam na weekend u rodziców a tam nie ma neta. U mnie tak sobie. Z dieta radze sobie ok. Już nawet 1 kg w dół Ale byłam dzisiaj u lekarza (bo mi zgaga strasznie dokucza). Po robieniu sobie testu na obecność bakterii Helikobakter... okazało sie że niestety był dodatni Czeka mnie teraz gastroskopia Ja nie wiem jak to bedzie. Będą mi wpychać rurke do żołądka
Dzisiaj zjadłam 6 pierogów, 2 jajka, banana, mandarynke. Nie wiem czy to za dużo czy za mało ale już dziś nic nie zjem. Zaraz ide poćwiczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum