Wywołałyście mnie dziewczyny, sama nie wiem czemu tutaj zajrzałam. Widocznie się stęskniłam czy co. No to melduję co u mnie:
Miałam najfajniejsze wakacje od jakichś 10 lat, jak nie więcej. Wszystkim nam chyba odbiło, a zaczęło się tak niewinnie... od grilla. Po grillu było ognisko, bo masa rzeczy została, a ja sama przecież wszystkiego nie zjem i jakoś tak poszło. W życiu nie byłam tyle razy na ognisku, nie spałam tyle na sianie i nie kąpałam się nago. Mimo tego, że dopiero zaczęłam pracę i żadnego urlopu, to przeżyłam wspaniałe wakacje. Fakt, czasem trzeba było się nieźle postarać, żeby po dwóch godzinach snu nie zasnąć przed komputerem, ale warto było. Dopiero dzisiaj wyjęłam wszystkie rzeczy z namiotu, w którym przespałam prawie wszystkie letnie noce (nie licząc tych przespanych na sianie i w innych ciekawych miejscach). Życie jest cudowne, pod warunkiem, że chce się czasem zaszaleć. Na wiosnę kupię sobie jakiś mini motocykl czy coś, w przyszłe wakacje wybieram się na Woodstock i plan na najbliższy rok... przejechać się na krowie :)
Co do moich znajomości internetowych to zaowocowały jedną naprawdę wspaniałą przyjaźnią, za co jestem ogromnie wdzięczna mojemu aniołkowi. A co do marnotrawnego... na prawdę okazał się marnotrawnym :) Niedługo sprowadza się do mnie i będziemy próbowali wszystko naprawić. Wiem, że pewnie większość z Was podchodzi do tego sceptycznie, ale... niczym nie ryzykuję. A jak nie dam nam szansy, mogę tego żałować do końca życia. Widujemy się już jakieś 3 miesiące i całkiem nieźle nam idzie. Nie będzie tak jak było, ale oboje chcemy się starać, żeby było lepiej. Dużo zrozumieliśmy przez ten kryzys i wierzymy, że się uda.
Pozdrawiam cieplutko
PS. Dietkowo tak sobie, spasłam się trochę tymi ogniskowymi kiełbaskami i piwskiem. Ale już się pilnuję. Zostawiam samochód w domu i zasuwam pociągiem do pracy (do dworca mam pół godziny piechotą). No i trochę zabawy w łóżku też coś daje :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum