Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Anja
Wto 02 Lut, 2010 19:07
Kluseczki lepiej być twardym niż miętkim
Autor Wiadomość
shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 24 razy
Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 21:06   

Kluseczko martwię się o Ciebie :cry: :zdenerwowany: :zdenerwowany: :zdenerwowany: :zdenerwowany: :lovers:

sabina 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 10:24   

szkoda ze do Nas nie zagląda :cry:

Kluseczka 
Pogromca fałdek

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sob 17 Paź, 2009 19:13   

Wywołałyście mnie dziewczyny, sama nie wiem czemu tutaj zajrzałam. Widocznie się stęskniłam czy co. No to melduję co u mnie:
Miałam najfajniejsze wakacje od jakichś 10 lat, jak nie więcej. Wszystkim nam chyba odbiło, a zaczęło się tak niewinnie... od grilla. Po grillu było ognisko, bo masa rzeczy została, a ja sama przecież wszystkiego nie zjem i jakoś tak poszło. W życiu nie byłam tyle razy na ognisku, nie spałam tyle na sianie i nie kąpałam się nago. Mimo tego, że dopiero zaczęłam pracę i żadnego urlopu, to przeżyłam wspaniałe wakacje. Fakt, czasem trzeba było się nieźle postarać, żeby po dwóch godzinach snu nie zasnąć przed komputerem, ale warto było. Dopiero dzisiaj wyjęłam wszystkie rzeczy z namiotu, w którym przespałam prawie wszystkie letnie noce (nie licząc tych przespanych na sianie i w innych ciekawych miejscach). Życie jest cudowne, pod warunkiem, że chce się czasem zaszaleć. Na wiosnę kupię sobie jakiś mini motocykl czy coś, w przyszłe wakacje wybieram się na Woodstock i plan na najbliższy rok... przejechać się na krowie :)
Co do moich znajomości internetowych to zaowocowały jedną naprawdę wspaniałą przyjaźnią, za co jestem ogromnie wdzięczna mojemu aniołkowi. A co do marnotrawnego... na prawdę okazał się marnotrawnym :) Niedługo sprowadza się do mnie i będziemy próbowali wszystko naprawić. Wiem, że pewnie większość z Was podchodzi do tego sceptycznie, ale... niczym nie ryzykuję. A jak nie dam nam szansy, mogę tego żałować do końca życia. Widujemy się już jakieś 3 miesiące i całkiem nieźle nam idzie. Nie będzie tak jak było, ale oboje chcemy się starać, żeby było lepiej. Dużo zrozumieliśmy przez ten kryzys i wierzymy, że się uda.
Pozdrawiam cieplutko

PS. Dietkowo tak sobie, spasłam się trochę tymi ogniskowymi kiełbaskami i piwskiem. Ale już się pilnuję. Zostawiam samochód w domu i zasuwam pociągiem do pracy (do dworca mam pół godziny piechotą). No i trochę zabawy w łóżku też coś daje :)

sabina 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Nie 18 Paź, 2009 08:20   

kulseczka :jupi: :jupi: :jupi: fajnie ze sie odezwałaś :clap2:
mam nadzieje że wszystko ułoży sie tak jak tego chcesz :lovers:

Dorotek21 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Nie 18 Paź, 2009 18:58   

Kluseczka napisał/a:
A jak nie dam nam szansy, mogę tego żałować do końca życia

Kluseczka, tez jestem tego zdania ze zawsze trzeba dac sobie szansea noz moze sie uda... gdybyscie nie sprobowali to pozniej moglabys zalowac.....

az mi sie buzka usmiechnela jak czytam u kogos takie pozytywne rzeczy :mrgreen: swietnie ze wakacje sie udaly takie chwile sa bezcenne

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi