Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 8849
Wysłany: Nie 25 Maj, 2008 19:35
Ksenia, fajnie,że załozyłas swój temacik
zrób sobie suwaczek instrukcję znajdziesz na poczatku, w temacie zanim zaczniesz korzystrać z forum
napisz jaką chcesz stosowac dietkę, chociaż wydaje mi sie,że to dietka niskokaloryczna , bo dzisiaj zjadłas malutko
pisz jak ci idzie,będę zaglądała do ciebie i wspoierała cie :-D
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 8849
Wysłany: Pon 26 Maj, 2008 06:39
Ksenia napisał/a:
I prosze o pomoc w zalorzeniu suwaczka prosze o dokladny opis gdzie morzna znalesc tak zwany suwaczek.
jest taki dział SPRAWY FORUM,i tam w temacie ZANIM ZACZNIESZ KORZYSTAĆ Z FORUM znajdziesz instrukcje jak zrobić suwaczek, wszystko jest tam opisane :-D
Jestem dzisiaj po porannej gimnastyce Fitnest 30 minut
Łał ginastyczka od rana!!! Ja to z rana jestem taki flak zawsze, że szokda gadać. Zawsze też poranną porą mam największego lenia i nawet ubrać mi się nie chce.
Heja Ksenia. Przybijamy piateczke za 30 minutowe ćwiczenia z rana ja wstaje 6.45 ićwiczę pół godzinki codziennie od 2 tygodni. Wcześniej też cwiczylam ale popołudniu i po 15 minut no i nie tak codziennie ale tera z się barzdiej mobilizuje:))) trzymam kciuki za twoją diete i za to żebys wytrwała w cwiczeniach bo sama wiem , że czasem sie nie chce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum