Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Sro 11 Sie, 2010 20:34
Mazia, Ty pewnie na pierwszej zmianie teraz więc jak ja Ci o tej godzinie ściągnę na neta to mi głowę urwiesz chyba no ale dzisiaj jestem wyrozumiałą,bo to ja późno zasiadłąm na neta ale pogaducha Cię nie ominie
No tak , pojechaliiiiiiii , zostaje tylko życzyć zebyście Maziu i Przemku, wypoczęli, bo e końcu bardzo zasłużyliście sobie na to. Bawcie się , wypoczywajcie , a o nas nie zapominajcie także.
Pomogła: 3 razy Wiek: 34 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 5320 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Czw 26 Sie, 2010 19:34
dziękuje za obecnośc u mnie Ja też za wami tęskniłam dziękuje za smsy i Jazoo za telefonik
w domku i po urlopie ....... Wczoraj n ie mogłam się jakoś rozpakować , poprać i tyle tego ale fajnie że juz w domku . Nie mogłam zaglądnac bo ciągle coś mi przeszkadzało.
dojechalismy we wtotek póżno bo objazdy i korki i remonty dróg więc jazdy jako takiej nie było, tylko jeden szybki przystanek . W Poznaniu i samym szczycie też nie wesoło
Wszystko sie super udało i pokój fajny mieliśmy i pogoda dopisała , jeden dzień tylko taki troche deszczowy to zrobilismy sobie wycieczke do Mielna . Były spacery i plazowanie tez troche , odpoczeliśmy za wszystkie czasy. Rybki posmakowałam naprawde sporo i gofr jeden też zaliczyłam Ale i tak kilosków chyba przybyło bo też było. Więc teraz czeka mnie zmaganie z kilogramami .
Będe teraz juz systematycznie
A dzis juz zaliczylam dzionek w pracy i przyznam że nie chciało mi sie jak tym bardziej że Przemek urlop jszcze ale juz jutro będzie lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum