Bo nie było o czym pisać bo nic szczególnego się nie dxiało.
Dzisiaj też nic wielkiego się nie działo i wszystko u Anusiaków w porządku.... no może prawie. Bo wlepili mi młodą do pilnowania a miałam plana na ten wieczór... towarzyskie
eeeee tam odpoczęłam. Właśnie planuję big trip na któryś weekend. Muszę tylko znaleść wolny termin w moim napiętym kalendarzu
Pogoda dzisiaj piękna, niedługo mam obiada a potem na spacerek idę, na 18, lub 17.30 do kościoła pójdę. Podaję dwie godziny bo jeszcze nie wiem do którego kościoła się wybiorę
A jutro do pracy znowu i pakowanie rajtów w piętnastym wcieleniu
A jutro do pracy znowu i pakowanie rajtów w piętnastym wcieleniu
jakoś Anusiaczku, dziwnie znajomo brzmią tony w twojej wypowiedzi. Ja tez nie kocham poniedziałków , ale ... taki nasz los , więc damy radę , no i wiesz jakie są najnowsze trendy .... w raju (dla )stóp...
Hej kochani ja tylko tak na sekundeczkę bo czasu nie mam. Od 6.30 dopiero teraz znalazłam czas, żeby usiąść. Sprzątłam chatę, upichciłam obiad, wypiękniłam się a teraz mogę odsapnąć chwilkę i lecę do pracy..... odpocząć. Zawijanie rajtek nie jest takie bardzo męczące
Witaj ANusiaczku.
Widzę, że weekendzik minął dośc szybko.
No i powrocilas do swiata rajtek.
Ja tylko buziaka , szturchanca i uscisk zostawie i juz mnie nie ma
A co wy dzisiaj tak wszyscy szybko uciekacie co???? Ja nie gryzę ani jadem nie pluję choć może powinnam zacząć??
Dobry humor dzisiaj mam choć aura ku temu nie sprzyja bo szaro i buro za oknem jest.
A wczoraj wybrałam się do pracy bez parasola (bo mi jakiś cham ukradł) a tu jak nie lunie. Niby szłam z koleżanką pod parasolem ale ona miała jakiś obkurczony więc połowa mnie zmokła. Kurtka, bluzka i wszystko.... wlazłam na halę i siedziałam w tej mokrej bluzce bo innego wyjścia nie było. Teraz ramię mnie boli jak choroba jasna
JAZOO napisał/a:
hciałem rzec, że dawno nie rozmawialiśmy
Potwierdzam, potwierdzam
sabina napisał/a:
dopiero po 22 będziesz
Sabinko po 22 to ja już grzecznie w łóżeczku leżałam. Anusiaki pracują po siedem godzin. Ranna zmiana od 6 do 13 a popołudniowa od 14 do 21
Mam jeszcze całe pięć minut wolnego czasu więc zaglądam do Was.
Plan dnia mam dzisiaj baaaaaardzo napięty (jak zawsze w ostatnim czasie). Siły i energii mam za dwóch hahahaha.
Dzisiaj mam półrocznicę prackowania w rajtach
bo młoda dzisiaj pierwszy dzień do zerówki poszła.
oj wrażenia mogą być , mojej koleżanki wnuk przed pójściem w pierwszy dzień do przedszkola stanął i powiedział: chciałem tylko powiedzieć że do żadnego przedszkola nie pójdę. ...
W przedszkolu spotkał w szatni zaryczaną koleżankę Karolinkę , więc mama Karoliny mówi , może weźmiesz Karolinę za rączkę i zaprowadzisz ją na salę , a mały obrócił się do swojej mamy i powiedział: wiesz mama, gdyby nie Karolina , już by mnie tu nie było. takie są dzieciaki dzisiaj ...
Anusiaczku , w przyszłym tygodniu jesteś na rano to Cie dopadnę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum