Muszę po prostu muszę schudnąć około 20 kilo, ponieważ zauważyłam u siebie pewne kłopoty ze zdrowiem. Aktualnie jestem w stanie przedcukrzycowym, co mnie bardzo martwi. Staram się ograniczać jedzenie, nie jeść tłusto, ale to jest bardzo trudne, gdyż nie mieszkam sama i nikt mnie nie wspiera w moich działaniach. Patrzą na mnie jak na dziwoląga, który nie wie co robi.
W ogóle straciłam ochotędo robienia czego kolwiek i najchętniej tylko bym spała lub oglądała TV. Wiem, że muszę to zmienić bo taki styl, życia nie pomoże mi w osiągnięciu celu. bleeee
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 8848
Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 10:40
Witaj Anusiak :-D dobrze trafiłas , tu na forum wsparcie i pomoc masz na bank , napisz coś więcej o sobie ile masz lat , jaki masz wzrost i wagę,masz rację że siedzenie prrzed telewizorem czy spanie ci nie pomogą a wręcz zaszkodzą , musisz to zmienić , będziemy trzymały kciuki
Liczę sobie 26 lat, jestem osobą wysoką - 176 cm a moja waga jest strasznie duża 85 kilogramów. Chę się pozbyć tego zbędnego balastu, przestać nosić workowate ciuchy, chcę poczuć się kobietą a nie jednym wielkim magazynem tłuszczu. Przeglądając inne tematy widziałam, że wszystkie bardzo się wspieracie, bardzo misię to podoba i będę tu zaglądać codziennie.
Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 10:55
Anusiak zaglądanie na forum na prawdę pomaga , sama już wkrótce się o tyn sama przekonasz :-D dobrze że załozyłaś swój wątek , będe cie tu odwiedzała i wspierała :-D czy już myślałaś jaką dietkę rozpoczniesz
Wysłany: Nie 02 Mar, 2008 11:36
widzę że ładnie zaczynasz , piękny suwaczek i do dzieła przechodziłam w życiu sporo diet ale naj bardziej odpowiada mi dieta 1000kalorii, sama ustalasz sobie jadłospis , nie ma nic narzuconego i to mi odpowiada jak podejmiesz decyzje o dietce to pisz i zaglądaj jak najczęściej
Anusiak, witaj!
Zaczynałam od podobnej do Ciebie wagi (miałam trochę więcej ).
Mi to forum bardzo pomaga, bo wiem, że ktoś mnie "kontroluje". Dlatego z uporem maniaka prawie codziennie wpisuję co jem, nawet jeśli to nie jest zbyt interesujące. W razie efektów zawsze mogę wrócić do swoich postów i zobaczyć co na mnie działało najlepiej.
Polecam taką metodę i Tobie
W grupie raźniej.
Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją dietę
Właśnie sobie czytam wasze dzienniczki i jestem pod wrażeniem waszego uporu w dążeniu do celu. Przyznam że po tej lekturze czuję się bardziej zmotywowana i nastawiona optymistycznie do działania.
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Pon 03 Mar, 2008 09:11
Anusiak, witaj koffana wśród nas-zawsze pomagamy sobie jak to tylko możliwe-zawsze na kopa na zapęd też można liczyć i przez to forum bardzo się przyjaźnimy a im więcej nas tym lepiej więc witam Cię milusio i bądź z nami jak najczęściej
Dzisiaj pierwszy dzień diety, przeżywam go bardzo ciężko bo jestem normalnie głodna. Coś tam jadłam, ale niezawiele. Taki nawał pracy miałam, że nawet zapomniałam c zjadłam. Skleroza jakaś normalnie!!! OOOO kop na zapęd by się przydał
Wysłany: Pon 03 Mar, 2008 20:11
anusiak fajnie że rozpoczęłas dietkę :-D tylko napisz jaką wybrałas , będę trzymała kciuki a kopa na rozpę na pewno dostanies a najporząniejszego to pewnie nasza Anja ci sprawi ona jest specjaliską od kopniaków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum