Zobaczymy czy się uda zrzucic te diabelne 17 kg.Waze 67 kg przy wzroscie 163 cm. Wazylam 50 kg i bylo ok. Nie wiem czym to usprawiedliwiac ale po prosrtu sie zapuściłam! no fakt, łatwo to mi ostatnio nie jest, brak pracy, troszke zamieszania w rodzinie ale moja metoda byly czekoladki i pizze na poprawe humoru. Dzis sie zważyłam i jestem przerazona swoja waga! RATUNKU!!
Mam pytanko,jak myślicie?czy picie pepsi ma jakis wpływ na proces odchudzania?oczywiscie w wersji light:)
dopisek
DZIEŃ 1- Planuję nie jeść już kolacji:) no to dobranoc, chyba przespac ten głó wypada:)
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 21 Mar 2007 Posty: 9865
Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009 18:44
musiz przede wszystkim sobie ustalic jakis plan jedzeniowy ja np teraz robie tak
jak wstaje jem śniadanko np płatki z mlekiem a ok 12 jem II śnaidanie np kromka ciemnego pieczywa z pomidorem potem ok 15 jem obiad i ok 18 kolacje tu juz nie jem chlebka tylko waze
Ojejku29, jeszcze raz witam na naszym forumku gdzie wsparcie na pewno znajdziesz. Ludzkska są sympatyczne jak nie wiem ale potrafią eż postawić do pionu. Trzymam kciuki za dietkowanie
Moniko- 29 lat:)
Anusiak- ooo to własnie chodzi:):) Żeby czasem do pionu postawić:):) wiesz czasami takie OCHRZAN zdrowe sie przydaje:)
Pozdrawiam
i do zobaczenia:)
Ojejku29, chciałem powitać , jako jeden z nielicznych facetów w tym gronie i powiedzieć że cała tu zgromadzona ekipa to same "SUPER LASKI"
A tak poważnie, to wsparcie masz jak w banku, kontrola zapewniona, tylko za Ciebie nie pogryzą i połkną , Trzymam kciuki . Dasz radę ze wszystkim
Dorotek21 napisał/a:
nie sadze taka pepsi ma mimo wszystko pelno cukru w sobie
nie zgadzam się do końca z Dorotką, ma rację częściową , w mojej diecie - proteinowej, napisano - ze jeśli ktoś ma wielką ochotę to dopuszcza się pepsi light , albo 0% - w składzie , jak mówi Dorcia tłuszcze, cukry, itp - to 0%, to woda i chemia, ale nie tak szkodliwa jak się wydaje .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum