Wysłany: Nie 19 Paź, 2008 11:00 od dziś znów na ringu ;dd
Witam ;) Mam 155 cm wzrostu i jakieś 9 kg nadwagi. Moja wymarzona waga to 45 kg Jeszcze bardzo mi daleko do tej wagi, ale mam nadzieję, że się uda.
Zjadłam:
pół kromki białego chleba z mortadelą i z papryką ze słoika
pół kromki białego chleba z mortadelą i ogórkiem kiszonym
kubek Vibovitu ( )
(to tylko śniadanie, oho!) Coś się nie zapowiada, żebym chudła ;dd
Ćwiczyłam:
10 brzuszków (kręgosłup mnie od nich boli)
10 przysiadów
taniec (chociaż nie wiem czy można to nazwać tańcem. raczej dzikim machaniem rękami, nogami i wszystkim co się da )
I jak, dobrze?
Edit:
dwie parówki cielęce z keczupem i półtorej kromki białego chleba z masłem.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2008 Posty: 5166
Wysłany: Nie 19 Paź, 2008 12:31
to by oznaczało że ja powinnam schudnąć jeszcze 20 kg bo mam podobny wzrost
Coś mi się wydaje że przesadzasz .Wywal z diety tylko słodycze i powinno być ok.Pozatym dzieci w Twoim wieku nie powinny się odchudzać jakimis dietami ,możesz sobie narobic więcej szkody niż pożytku
jestem tego samego zdania co ina. nie powinnaś sie odchudzać bo to później może odbić sie na Twoim zdrowiu. proponuje więcej ruchu i odstawienie słodyczy
Wysłany: Nie 19 Paź, 2008 13:15
tez się zgadzam za młoda by stosować jakąkolwiek dietę, odstaw słodycze, chipsy i zawsze możesz zamienić to białe pieczywo na ciemne.
spróbuj ćwiczyć na skakance, hula hop, zawsze możesz pobiegać;)
Jeszcze raz napiszę i tutaj, że ja nie widzę potrzeby odchudzania się w Twoim wieku. Z resztą masz idealną wagę do Twojego wzrostu. Gdybyś ważyła 45 kilogramów będziesz miała niedowagę, która nie jest korzystna.
Jeśli mam ideaną wagę-to czego wszyscy mówią (i ja tak uważam) że jestem gruba?
No, ale mniejsza z tym...
Anusiak napisał/a:
Jeszcze raz napiszę i tutaj, że ja nie widzę potrzeby odchudzania się w Twoim wieku. Z resztą masz idealną wagę do Twojego wzrostu. Gdybyś ważyła 45 kilogramów będziesz miała niedowagę, która nie jest korzystna.
Chyba nie widziałaś już dawno osoby w tym wieku, o tym wzroście i wadze... Bo to nie jest jak u dorosłych. Waga dzieci i dorosłych to dwa różne pojęcia także 45 kg do mojego wzrostu i wieku była by w sam raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum