Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 980
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 13:08
hejjjjjjjjjjjjjjj kochani moi
Straaaasznie przepraszam za moja dluuuga nieobecnosc i brak jakiegokolwiek znaku życia
Ale jestem usprawiedliwiona;PP Wiec ostanio robiłam format dysku i wszystkie zapamiętane hasła w przeglądarce odeszły, a ze ja do takich rzeczy nie mam głowy to wyszło jak wyszło:( Dzisiaj próbując setnego hasła, olśniło mnie iż istnieje taka opcja jak przypomnienie hasła ;O zabijcie mnie ale naprawdę nie mam pojęcia jak mogłam to przeoczyć ^^ no to tyle w tej kwestii:P
Dieta od wczoraj ruszyła pełna para, każdego wieczora będę się dzielnic z Wami moja rozpiska. Postawiłam sobie na cel 4kg w 5 tygodni. Bo za właśnie 5 tygodni idę wesele i chciałabym się czuć ze sobą dobrze:)
Takie moje główne zasady to nie jedzenie po 18 i ograniczenie słodyczy do 0! będzie trudno ale liczę na Wasze wsparcie:**
Wieczorem do Was zajrzę, dziękuje że tak mnie odwiedzaliście jak mnie nie było to strasznie mile:)
le jestem usprawiedliwiona;PP Wiec ostanio robiłam format dysku i wszystkie zapamiętane hasła w przeglądarce odeszły, a ze ja do takich rzeczy nie mam głowy to wyszło jak wyszło:( Dzisiaj próbując setnego hasła, olśniło mnie iż istnieje taka opcja jak przypomnienie hasła ;O zabijcie mnie ale naprawdę nie mam pojęcia jak mogłam to przeoczyć ^^ no to tyle w tej kwestii:P
no dobrze z e już jesteś
Nikola napisał/a:
Dieta od wczoraj ruszyła pełna para, każdego wieczora będę się dzielnic z Wami moja rozpiska. Postawiłam sobie na cel 4kg w 5 tygodni. Bo za właśnie 5 tygodni idę wesele i chciałabym się czuć ze sobą dobrze:)
Takie moje główne zasady to nie jedzenie po 18 i ograniczenie słodyczy do 0! będzie trudno ale liczę na Wasze wsparcie:**
No nie za ciekawie to wygląda. Ale nie ma że boli, biore sie za siebie bo aż głupio.
O jeszcze spojrzałam na początek mojej przygody na forumku i takie były moje wymiary wtedy:
- talia: 70
- pas: 86
- biodra: 97
- udo: 57
- ręka: 28
Czyli niby troszke lepiej Ale i tak jest mnie o wiele za wiele!:P
Niedługo mam zamiar zacząć biegać i od dzisiaj każdego wieczora będę robić jakieś ćwiczenia, bo mam okropny cellulit w tym wieku to skandal normalnie tak się zapuścić!
JAZOO napisał/a:
może dobrze by było na fora mieć jedno hasło co ??
khkhk ale ja tylko na jedno forum wchodzę;p właśnie na to :D ale już nie ma opcji żebym zapomniała hasła:P
Zbieram się do szkoły:) Pozdrawiam i do wieczorkaa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum