na forum dzialam wlasciwie od dzisiejszego dnia!!!od listopada jestem na diecie z niskim indeksem glikemicznym.od tamtego czasu schudlam tylko4 kilo a wiem ze moglabym wiecej
tylko jak tu walczzyc z takimi pokusami jak na przyklad moj maz , ktory ciagle objada sie ciastkami i czekoladami
wiem ze nie robi tego zlosliwie
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11832
Wysłany: Czw 29 Sty, 2009 20:33
eklerka zapomnij ,przynajmniej na poczatku mężuś może ma predyspozycje żeby jeść te smakołyki ale prawda jest taka że tym łobuzom-chłopom więcej się wybacza...
Eklerka witam rowniez ,zycze wytrwalosci z mezem i nie kus sie na wstretne slodycze hihihi musze powiedziec ,ze przypomnialam sobie o moich ulubionych eklerkach cadbery czy jak to sie tam pisze :((( Mam nadzieje,ze bedziemy sie razem cieszyc z sukcesow i dopingowac sie wzajemnie w razie porazek .Buziaki
nick ten wybrałam przekornie, chociaż rymuje sie też z moim imieniem
Właśnie, najgosze sa te wieczory:telewizor i male co nieco.
Ale dzzieki za wsparcie dziewczyny, wierze ze z wami bedzie mi łatwiej czymać sie określonej diety
Ekerka sie rymuje z Terka.:grin:
A ze Teresa jest za dlugie i powazne znajomi wolaja do mnie albo eklerka albo Terka
Z tym klikaniem wieczorami po klawiaturze to dobre rozwiazanko, tylko wczesniej takiego jednego musze wykopac
do zobaczenia wieczorkiem;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum