Pomogła: 6 razy Wiek: 36 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 2735 Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 13:33
JAZOO napisał/a:
za Wasze - wypiję ....
Agnieszka25 napisał/a:
Będziesz sobie Panią Żoną
Nawet nie wiesz jak mnie to kręci
Aha. I nie mów nikomu ale wczoraj (tylko rok wcześniej niż planowaliśmy) zaczęliśmy majstrować dzidziusia
Z radośnie dziką premedytacją
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 14:23
Na bogów co tu się wyprawia
Ja kochani dzisiaj dopiero teraz bo dzisiaj ostatni dzień miesiąca i zapierdol nieziemski miałam
Teoretycznie do dzisiaj tylko pracowałam ale w praktyce to wiecie jak to wygląda
U nas tak ogólnie nic nowego-czuję się w miarę dobrze i nic mi nie jest
Pomogła: 6 razy Wiek: 36 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 2735 Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 18:53
kaska0404,
Dzięki, przyda się każda para kciuków
Spokojny wieczór mija nam....chłopaki dostali po 3 hamburgery, kanapki, rosół i głodni są Ja sobie grzecznie wołowinkę gotowaną z marchewką, deski z serkiem, jogurty, jabłko jakieś i zimno więc grzeszę herbatką waniliową z miodem duuuuuuuuuuuuuuuuużo miodu
No i myślę kiedy dalej to dziecko produkować bo słyszałam, że najlepiej to tak co 3 dni
Ale mnie grzeje Anka witam w Twoim klubie
Łoś tłucze kompa....ciekawe czy jutro do szkoły trafi Na razie interesuje go czy przysługuje mu urlop macierzyński od szkoły na moje dziecko
Boże co za rodzina
Iwonka tęskni mi się
A może imienniczka25 coś nagryzmoliła idę luknąć
Gufcia nie bardzo wie gdzie usadzić się przed... ale w sumie nic nie słyszę o przygotowaniach.... wszystko już zapięte na ostatni guzik?
Ciekawe.... bambini już majstrują ...
Gufinko, przygotowania pełną parą? 17 za pasem... a wiesz , nie pokazałaś mi tej kreacji nie ładnie...
Wasze jednak zdrówko i tak 17 wychylę , bo szczerze i z serducha dobrze wam życzę . Buziaki póki co i mam nadzieję że jeszcze przed Wielkim Dniem odezwiesz się...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum