Witam..
Postanowiłam zacząć pisać bloga..
Od dzisiaj zaczynam poważnie diete..
Ale bardziej skupie się na dużej ilości ćwiczeniach, niż na drastycznie zmniejszonych posiłkach..
Ale oczywiście w odżywianiu też nastąpia lekkie zmiany..
Tak więc mam 173 cm i ważę 61 kg.. na początku diety ważyłam 67 (4 stycznia br)
Mój cel wynosi 58.. ale jak dojde do 58 to planuje poćwiczyć troszke nad rzeźbą ciała z więc dojdzie do tego jeszcze około 3 kg mniej..
Dzisiaj postanowiłam oczyścić organizm z tego wszystkiego słodkiego co zjadłam w ten weekend.. no więc jeden dzień głodówki..
Od rana zrobiłam 300 brzuszków.. ale to robiłam małymi partiami ;] i ćwiczyłam pół godziny na stoperze.. przeszłam jakies 1,5 km i zrzuciłam 210 kalorii.. ;]
z tego co sie dowiedziałam to 1 kg = 8000 kalorii ..wiec troche ćwiczenia przede mna ;]
Słyszał ktoś z was o takim zabiegu... jest taka maszyna.. (nie widziałam jej ..tata mi opowiadał tylko) ktora podczas jednej sesji wybija ci 1,5 cm tłuszczyku z brzuszka.. tak sie zastanawiamy z tatą nad tym ..trwa to 3 sesje.. i wybija ci całkowicie ten tłuszcz nagromadzony w mieśniach.. juz nieodwracalnie.. sama więcej nie wiem. Jak tata zadzwoni to sie dowiem więcej czegoś i napisze ;]
Także od dzisiaj zabieram sie do ćwiczeń a wieczorkiem o 18 ide biegać ;]
Pozdrawiam serdecznie ;]
Ostatnio zmieniony przez kkasiaa123 Pią 20 Lut, 2009 12:38, w całości zmieniany 1 raz
Mam zamiar wytrwać ;]
nie uważam sie za osobe z nadmiarem wagi.. ale chce miec ładnie wyżeźbione ciało ;] kupiłam błonnik, wiecej czerwonej herbatki i ograniczam słodycze.. a raczej od dzisiaj całkowicie je eliminuje.. tylko w niedziele bede sobie pozwalała na jednego małego łakocia.. jestem w stanie dotrzymać takiej diety.. ;] czeka mnie ciezka praca.. ale wiem, że bedzie warto ;] fajnie byłoby spojrzeć na siebie w lustrze z widocznymi efektami i wiedzieć ze to zasługa własnej pracy ;]
Pomogła: 7 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 1565
Wysłany: Pon 16 Lut, 2009 15:06
kkasiaa123, witam cię serdecznie Fajnie że skupiasz się na ćwiczeniech niż na drstycznej diecie bo dzięki nim wyrzeźbi się sylweta oi podniesie się sprawnośc Fizyczna ... Więc wielkie brawa dla Ciebie Trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje efekty
Wczoraj zjadłam 2 herbatniki do czerwonej herbaty.. pozniej obiad.. troche surówki z sałaty, 2 ziemniaczki i troche mieska z sosikiem.. sosu dosłownie 2 łyzki. Odpoczęłam troche i poszłam na 2 godzinny spacer z siostrą chłopaka i jego mamą.. tylko, że ja biegałam i ćwiczyłam.. po powrocie zjadłam 6 malutkich pierożków z twarogiem. Wiecej już nic nie jadłam. Zapomniałam dodać, że rano ćwiczyłam poł godziny na stoperze i zrobiłam 300 brzuszków ;]
A teraz znowu zabieram sie do ćwiczeń ;]
pozdrawiam serdecznie i dziekuje za wiare we mnie;]
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11832
Wysłany: Wto 17 Lut, 2009 19:42
a -ćwiczonka standardowe zaliczone a ze steperkiem ruszam jak na wspólnej sie zacznie- dopiero z zebrania wróciłam i od Pyskacza swego Kubusiowego bo z nim siedziałam ,dziwię się ,bo pól godz to sporo a ja sie rozgrzewam dopiero-boję się od rzu -bo potem może byc różnie
Ja najpierw sie lekko rozciągam.. pozniej robie brzuszki naprzemiennie z ćwiczeniami na nogi i brzuch.. a pozniej zaczynam stoper.. ;]
moj wczorajszy jadłospis wygladał tak:
Około 13 troche sałatki z zupki chinskiej i mała kromka chleba z masełkiem..
od 14 do 16 byłam na spacerze w lecie połaczonym z bieganiem (ganianiem sie z kolezanka) i ćwiczeniami (tanczeniem na moście nad jeziorem)
około 19 zjadłam 2 malutkie ruskie pierożki i jedna łyżke tej sałatki z zupki chinskiej i pół kromki chleba z masłem..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum